Divizia A1 (m): Miercuri are loc penultima etapă. Un meci este televizat

CSM București a fost invinsa de Volei Municipal Zalau la Dobroesti

Penultima etapă a Diviziei A1 la volei masculin va avea loc miercuri. O partidă va fi televizată. Din păcate, e singura fără echipe implicate în lupta la titlu.
Penultima etapă a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin este una în care avem un meci foarte tare, Arcada Galați – SCM U Craiova. Cu un avans de două puncte în fruntea clasamentului, gazdele au titlul în mână și cu două victorii în următoarele două partide îl pot așeza în vitrină. Oaspeții, Craiova, sunt obligați să câștige pentru a mai avea vreo șansă la titlu în ultima etapă. O înfrângere echivalează pentru ei cu eliminarea din cursa pentru primul loc.

Urmăritoarea gălățenilor, Volei Municipal Zalău, va juca la București, de la ora 7.00, contra celor de la CSM și, desigur, e obligată să câștige dacă vrea să rămână în cursa spre titlul de campioană.

Cel de-al treilea meci al rundei, programat la ora 20.00, era, pe vremuri, o partidă care se disputa cu tribunele arhipline și decidea numele campioanei. Numai că acum, în sala Dinamo se vor întâlni formația de pe locul 4 cu cea de pe poziția a șasea. Meciul va fi televizat pe Digi Sport.Divizia A1 (m): Programul etapei a noua a play-off-ului

Miercuri, 1 mai

20.00 Dinamo – Steaua – în direct la Digi Sport

17.00 CSM București – Volei Municipal Zalău

18.00 Arcada Galați – SCM U Craiova

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. Arcada Galați 65 p (27 m)
  2. Volei Municipal Zalău 63 p (27 m)
  3. SCM U Craiova 61 p (27 m)
  4. Dinamo 46 p (27 m)
  5. CSM București 45 p (27 m)
  6. Steaua 29 p (27 m)

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns