Divizia A1 (m): Miercuri se joacă toate meciurile etapei a şasea a fazei a doua

tricolorul ploiesti volei masculin echipa
tricolorul ploiesti volei masculin echipa
Tricolorul Ploiesti

Toate cele şase meciuri din etapa a şasea a fazei a II-a a Diviziei A1 la volei masculin se joacă miercuri. Din păcate, nici o partidă nu va fi televizată.

Foarte interesante se anunţă meciurile Arcada Galaţi – SCM U Craiova şi Tricolorul Ploieşti – Volei Municipal Zalău, care înseamnă, de fapt, continuarea duelului de la distanţă al gălăţenilor şi zălăuanilor pentru titlul de campioni.


Divizia A1 (m) – locurile 1-6: Programul etapei a şasea

Miercuri, 5 aprilie

17.00 CSM Bucuresti – CSA Steaua Bucuresti

18.00 LMV Tricolorul Ploiesti – ACS Volei Municipal Zalau

18.00 CS Arcada Galati – SCMU Craiova

Divizia A1 (m) – locurile 7-12: Programul etapei a şasea

Miercuri, 5 aprilie

16.00 VCM LPS Piatra Neamt – CS Stiinta Explorari Baia Mare

15.00 CS „U” Cluj – CS Volei Caransebes

17.00 CS Unirea Dej – CS Stiinta Bacau

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns