Divizia A1 (m): Play-off-ul începe la Galați. Arcada poate trece pentru o zi pe primul loc

Arcada Galati victorie cu CSM Bucuresti

Play-off-ul Diviziei A1 la volei masculin începe vineri, cu o partidă care poate schimba liderul măcar pentru 24 de ore.
Arcada Galați joacă vineri, acasă, de la ora 17.00, contra formației CSM București în primul meci al etapei inaugurale a play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin. Cu o victorie, gălățenii antrenați de Sergiu Stancu vor trece pe primul loc, măcar pentru 24 de ore, adică până la meciul Volei Municipal Zalău – Steaua, care are loc sâmbătă.

Celelalte două partide ale play-off-ului au loc sâmbătă, atunci când în afară de Zalău – Steaua, de care am pomenit și care va fi televizat pe DigiSport, de la ora 15.30, se mai joacă și partida SCM U Craiova – Dinamo.

Clasament Divizia A1 (m)

1. Volei Municipal Zalău 47 p

2. SCM U Craiova 46 p

3. Arcada Galați 46 p

4. CSM București 35 p

5. Dinamo 34 p

6. Steaua 29 p

Notă: în play-off echipele au intrat cu toate punctele acumulate la finalul sezonului regulat.Divizia A1 (m): Programul primei etape a play-off-ului

Vineri, 22 martie

17.00 Arcada Galați – CSM București

Sâmbătă, 23 martie

15.30 Volei Municipal Zalău – Steaua – în direct la DigiSport

18.00 SCM U Craiova – Dinamo

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   O veste bună: meciurile din Divizia A1 pot fi difuzate la televiziunile locale sau pe online

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns