Divizia A1 (m): Primele două meciuri ale etapei a 13-a au loc vineri

steaua volei echipa volei masculin
steaua volei echipa volei masculin
Steaua a inceput in forta campionatul

Vineri se dispută primele două partide ale ultimei etape din acest an din cadrul Diviziei A1 la volei masculin.

Aflate la egalitate de puncte, pe primele două locuri ale clasamentului, Volei Municipal Zalău şi Steaua vor disputa vineri ultimele meciuri din acest an. Fiecare dintre ele va fi gazdă, zălăuanii primind vizita formaţiei Explorări Baia Mare, iar steliştii pe cea a Ştiinţei Bacău.

Alte trei meciuri vor avea loc sâmbătă, în vreme ce ultima partidă, Tricolorul Ploieşti – Piatra Neamţ, se va disputa anul viitor, din cauza deplasării în Portugalia (două zile dus, două zile întors) pe care a fost nevoită să o facă Tricolorul pentru meciul din Cupa Challenge.

Din păcate, din nou nici un meci nu va fi televizat.

Divizia A1 (m): Programul etapei a 13-a

Vineri, 16 decembrie

Ora 16.00: Steaua – Ştiinţa Bacău

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare

Sâmbătă, 17 decembrie

Ora 17.00: Unirea Dej – CSM Bucureşti

Ora 17.00: Arcada Galaţi – Volei Caransebeş

Ora 20.00: „U” Cluj – SCM U Craiova

Miercuri, 25 ianuarie

Tricolorul Ploieşti – VCM Piatra Neamţ

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns