Divizia A1 (m): Primele meciuri ale etapei a patra se joacă sâmbătă. Partidele de duminică și luni sunt televizate

csm bucuresti volei masculin

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin a ajuns la etapa a patra. Două meciuri vor fi televizate.
Etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin programează patru partide sâmbătă. Cel mai interesant pare cel de la Ploiești, unde Tricolorul, performera de miercuri, joacă acasă cu CSM București. Cel mai echilibrat mi se pare cel de la Timișoara, unde echipa gazdă va juca împotriva unei alte formații tinere, CSS 2 Baia Mare.

Dacă etapa trecută mă plângeam că nici un meci din rundă nu e televizat, acum este corect să laud decizia celor de la DigiSport de a transmite două partide. E vorba de meciul de duminică, dintre Volei Municipal Zalău și Unirea Dej, și de cel de luni, dintre Dinamo și Arcada Galați.


Divizia A1 (m): Programul etapei a patra

Sâmbătă, 21 octombrie

Ora 17.30: UVT Timișoara – CSS 2 Baia Mare

Ora 18.00: Tricolorul Ploiești – CSM București

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – SCM U Craiova

Ora 15.30: ”U” Cluj – Steaua

Duminică, 22 octombrie

Ora 13.45: Volei Municipal Zalău – Unirea Dej (în direct la DigiSport)

Luni, 23 octombrie

Ora 20.00: Dinamo – Arcada Galați (în direct la DigiSport)

 


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns