Divizia A1 (m): Sâmbătă au loc meciurile etapei a șasea. Derby-ul e la București, între Steaua și Tricolorul Ploiești

steaua volei aparare
steaua volei aparare
Steaua a invins miercuri campioana, pe CSU Craiova

Cea de-a șasea etapă a Diviziei A1 la volei masculin programează sâmbătă toate cele 6 meciuri.

De departe cel mai interesant se anunță a fi meciul de la București, dintre Steaua, care etapa trecută a învins campioana, și Tricolorul Ploiești, liderul surpriză al clasamentului. Partida va avea loc la sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul și va fi transmisă în direct pe DigiSport, de la ora 16.00.

Un alt meci foarte tare va fi cel de la Zalău, între echipa locală și Arcada Galați, formație care, la fel ca și Tricolorul, nu a pierdut nici o partidă.


Divizia A1 (m): Programul etapei a șasea

Sâmbătă, 5 noiembrie

Ora 16.00: Steaua – Tricolorul Ploiești (în direct la DigiSport)

Ora 16.00: SCM U Craiova – Volei Caransebeș

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamț – CSM București

Ora 17.00: Știința Bacău – ”U” Cluj

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Arcada Galați

Ora 18.45: Explorări Baia Mare – Unirea Dej

 

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns