Divizia A1 (m): Sâmbătă începe campionatul cu două partide televizate. Steaua – Tricolorul Ploiești e meciul etapei

steaua volei echipa masculin 2017 2018

Campionatul Diviziei A1 la volei masculin începe sâmbătă cu meciuri foarte interesante. Două vor fi televizate pe DigiSport.
Cu o perioadă precompetițională destul de agitată, după ce echipa din Caransebeș a dispărut și apoi Știința Bacău s-a retras din prima divizie, urmând să continue în a doua, campionatul Diviziei A1 la volei masculin se reia sâmbătă.

Paradoxal, prima etapă programează chiar meciul înlocuitoarelor echipelor din Bacău și Caransebeș: ”U” Cluj și CSU UV Timișoara. Prima a intrat din liga a doua acum vreo lună, după ce băcăuanii și-au dat seama că nu au bugetul necesar terminării campionatului, în vreme ce bănățenii au fost invitați în Divizia A1 după ce formația din Caransebeș s-a desființat.
Cel mai interesant meci al primei etape se anunță însă cel de la București dintre Steaua și Tricolorul Ploiești. Gazdele formau de anul trecut o echipă puternică, dar ploieștenii, care nu au putut fi ignorați nici în sezonul trecut, s-au întărit foarte mult în intersezon, devenind una dintre candidatele autorizate la titlu. Repatrierea celui mai valoros voleibalist român al ultimului deceniu, Bogdan Olteanu, transferul căpitanului naționalei, Laurențiu Lică, și a ridicătorului primei reprezentative, Cristian Bartha, sunt tot atâtea argumente pentru valoarea echipei din Ploiești. Din fericire, meciul va fi televizat, cu începere de la ora 16.00, de Digi Sport.

Merită remarcată prezența în premieră pe prima scenă a formației CSS 2 Baia Mare, dar și revenirea dinamoviștilor după un an de exil în liga secundă.


Divizia A1 (m): Programul primei etape

Sâmbătă, 7 octombrie

Ora 12.00: ”U” Cluj – CSU UV Timișoara

Ora 16.00: Steaua – Tricolorul Ploiești (în direct la DigiSport)

Ora 17.00: SCM U Craiova – CSS 2 Baia Mare

Ora 18.00: Unirea Dej – Dinamo

Ora 18.30: Arcada Galați – CSM București

Luni, 9 octombrie

Ora 17.00: Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns