Divizia A1 (m): Sâmbătă începe etapa a 15-a. Derby-ul e luni: Explorari Baia Mare – Arcada Galați

Arcada galati volei cupa challenge
Arcada galati volei cupa challenge
Arcada Galati in sezonul 2015/ 2016

Voleibaliștii au avut parte de o săptămână solicitantă, în care au disputat – unii dintre ei – trei meciuri în 7 zile.

Etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin programează meciuri de sâmbătă până miercuri. Cronologic, primul meci e cel din sala Dinamo, acolo unde Caransebeșul va veni după toate cele trei puncte.

Apoi, la Dobroești, singura echipă a unei capitale europene care nu găsește o sală în Capitală, ci lângă – chiar sunt foarte deranjat de situația asta pentru că am impresia că sunt luat peste picior pe banii mei de cei de la primărie care investesc într-o echipă a unui oraș care nu joacă în oraș. Și să nu se înțeleagă că am ceva împotriva jucătorilor și antrenorilor, căci chiar nu e așa, îi apreciez pe toți. Conducătorii au o problemă – CSM București va juca împotriva uneia dintre cele mai în formă echipe din acest retur, VCM LPS Piatra Neamț.

Tot sâmbătă va avea loc, la Zalău, meciul dintre echipa locală și Unirea Dej.

Luni va avea loc derby-ul acestei etape: Explorări Baia Mare – Arcada Galați. Meciul va fi televizat și, fără să știu amănunte, cred că a fost programat luni la cererea DigiSport, care nu a vrut ca această partidă să fie transmisă la concurență cu meciul de Fed Cup dintre România și Cehia.

Runda se va încheia miercuri, cu meciul dintre U Cluj și Tricolorul Ploiești, care teoretic ar trebui să aibă loc la Ploiești.

Al șaselea meci nu va mai avea loc, pentru că Tomis Constanța s-a retras din campionat, așa că SCM U Craiova a obținut cea mai ușoară dintre cele 15 victorii cu care conduce în clasamentul primei divizii.

Divizia A1 (m): programul etapei a 15-a

SCM U Craiova – Tomis Constanța 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) – Tomis s-a retras din campionat

Sâmbătă

Ora 16.00: Dinamo – Volei Club Caransebeș

Ora 18.00: CSM București – VCM LPS Piatra Neamț

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Unirea Dej

Luni

Ora 17.00: Explorări Baia Mare – Arcada Galați (în direct la DigiSport)

Miercuri

Ora 17.00: Tricolorul Ploiești – ”U” Cluj (se dispută la Cluj)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns