Divizia A1 (m): Sâmbătă se joacă meciurile etapei a 16-a. Caransebeș – Zalău e derby-ul

volei club caransebes masculin echipa
volei club caransebes masculin echipa
Volei Club Caransebes

Sâmbătă și duminică se desfășoară meciurile etapei a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin. O etapă în care dacă vreți să vedeți volei trebuie neapărat să mergeți în tribune, pentru că nu se televizează nici un meci!

Derby-ul etapei a 16-a este, fără îndoială, meciul de la Caransebeș, acolo unde echipa gazdă va juca împotriva celor de la Volei Municipal Zalău. E o partidă în care orice rezultat este posibil.

De asemenea, o partidă care se anunță foarte interesantă este cea de la Piatra Neamț, unde formația locală va juca împotriva dinamoviștilor. Înaintea acestui meci nemțenii ocupă locul 11 – ultimul, după retragerea constănțenilor – în vreme ce Dinamo e pe 9. Diferența dintre cele două echipe e de 3 puncte în favoarea dinamoviștilor, dar gazdele sunt într-o revenire extraordinară de formă.

Iată în continuare programul etapei a 16-a.

Divizia A1 (m) – programul etapei a 16-a

Tomis Constanța – Explorări Baia Mare 0-3 (0-25, 0-25, 0-25) – Tomis s-a retras din campionat.

Sâmbătă

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamț – Dinamo

Ora 16.00: CS ”U” Cluj – SCM U Craiova

Ora 17.00: Arcada Galați – CSM București

Ora 18.00: AS Volei Club Caransebeș – Volei Municipal Zalău

Ora 18.00: Unirea Dej – Tricolorul Ploiești

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns