Divizia A1 (m): Sâmbătă se dispută toate meciurile etapei a doua. Iată programul

csm bucuresti volei masculin

Campionatul masculin de volei din Divizia A1 a ajuns la etapa a doua.
Cel mai interesant meci al rundei se anunță a fi în București, la sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul, situată lângă AFI Cotroceni. Acolo, Steaua va primi vizita Arcadei Galați, fiind vorba, de fapt, de un meci între echipa clasată pe locul 3 și cea de pe locul 2 de anul trecut.

Un alt meci foarte interesant este cel de la Craiova, între SCM U și Volei Municipal Zalău, mereu candidate la titlul de campioană.

Din păcate, niciun meci din această rundă nu va fi televizat sau transmis în direct pe vreo pagină de Facebook a vreunui club. Cel puțin până în acest moment nu a anunțat nimeni acest lucru.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei masculinDivizia A1 (m): Programul etapei a doua

Sâmbătă, 20 octombrie

18.00 ”U” Cluj – Dinamo

18.00 CSM Câmpia Turzii – CSM București

18.00 Steaua – Arcada Galați

16.00 Explorări Baia Mare – Piatra Neamț

17.00 SCM U Craiova – VCM Zalău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Divizia A1 (m): Sâmbătă se dispută toate meciurile etapei a doua. Iată programul

Lasă un răspuns