Divizia A1 (m): Sâmbătă se dispută ultima etapă a turului. Iată programul complet

explorari maia mare volei masculin
explorari maia mare volei masculin
Explorari Baia Mare incheie turul in fata propriilor suporteri

Am ajuns și la ultima etapă a turului Diviziei A1 la volei masculin. Toate cele șase meciuri se dispută sâmbătă și, o premieră neplăcută, niciunul nu e transmis în direct.

Cel mai interesant meci al etapei a 11-a a Diviziei A1 la volei masculin se anunță a fi cel de la Baia Mare, unde Explorări, echipa clasată pe locul trei, va întâlni revelația actualei ediții, AS Volei Club Caransebeș.

Bucureștenii pot urmări la lucru liderul campionatului, SCM U Craiova, singura echipă neînvinsă din Divizia A1.


Programul complet al etapei a 11-a a Diviziei A1 (m)

Sâmbătă

Ora 16.00 Dinamo – Tricolorul Ploiești

Ora 16.00 VCM LPS Piatra Neamț – Volei Municipal Zalău

Ora 17.00 Arcada Galați – Unirea Dej

Ora 17.00 Tomis – ”U” Cluj

Ora 17.00 Explorări Baia Mare – AS Volei Club Caransebeș

Ora 18.00 CSM București – SCM U Craiova

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns