Divizia A1 (m): Sâmbătă se joacă etapa a treia în play-off și în play-out. Un meci va fi televizat

Tricolorul Ploiesti

Sâmbătă se joacă cinci meciuri din etapa a treia a play-off-ului și play-out-ului Diviziei A1 la volei masculin.
În play-off avem două meciuri dintre cele trei ale rundei. Partida Arcada Galați – Steaua a fost amânată pentru 5 aprilie, dar tot avem parte de două întâlniri interesante.

Volei Municipal Zalău va juca acasă cu CSM București, de la ora 16.30, iar partida va fi televizată pe DigiSport. Un meci pentru locul 4, având în vedere că gazdele au un avans de trei puncte în fața ”tigrilor”.

De la ora 18.00, la Ploiești, Tricolorul va juca împotriva campioanei de acum doi ani, SCM U Craiova, cu intenția declarată de a cuceri toate cele trei puncte și de a rămâne în plasa liderului, Steaua.

În play-out, un meci interesant este programat la Dej, acolo unde Unirea, ocupanta locului 7, va juca împotriva lui Dinamo, echipa de pe poziția a opta. Distanța dintre cele două este de doar două puncte.

Ziua de sâmbătă e importantă pentru jucătorii de la U Cluj, care cu o victorie în fața celor de la CSS 2 Baia Mare își asigură salvarea matematică de la retrogradare, trimițând în liga secundă pe CSS 2 Baia Mare și UVT Timișoara.Divizia A1 (m): Programul etapei a treia a play-off-ului

Sâmbătă, 17 martie

18.00 LMV Tricolorul Ploiesti – SCMU Craiova

16.30 Volei Municipal Zalau – CSM Bucuresti (în direct la DigiSport)

Joi, 5 aprilie

Arcada Galați – Steaua
Divizia A1 (m): Programul etapei a treia a play-out-ului

Sâmbătă, 17 martie

18.00 Stiinta Explorari Baia Mare – CSU UV Timisoara

18.00 Unirea Dej – Dinamo

12.00 „U” Cluj – CSS 2 CNE UKRO Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns