Divizia A1 (m): Schimbare de antrenori la Volei Municipal Zalău

marian constantin volei antrenor

Nikolay Jeliazkov va fi noul antrenor al VM Zalău, înlocuindu-l pe Marian Constantin, cel care și-a înaintat demisia după a cincea înfrângere a sezonului, survenită duminică, la Craiova, scor 1-3.

Campioana en-titre a țării la volei masculin nu a dus-o tocmai bine în prima jumătate a sezonului actual. Eșecul de duminică, de la Craiova, pare să fi umplut paharul. Supărat din cauza evoluțiilor echipei, cu atât mai mult a scorului din Bănie, tehnicianul Marian Constantin pare să se fi hotărât imediat după jocul cu oltenii. Luni la prânz, la întoarcerea acasă a sălăjenilor, antrenorul a avut o întrevedere cu primarul Zalăului, Ionel Ciunt, căruia i-a înaintat demisia, aceasta fiind anunțată public marți, urmând ca joi, 1 februarie, contractul dintre părți să fie reziliat.

Marian Constantin a declarat pentru pagina oficială de internet a clubului că îi era tot mai greu să motiveze jucătorii după reușitele din sezonul trecut, arătându-se nemulțumit de rezultatele din această ediție a campionatului, dar rămânând optimist în ceea ce privește șansele echipei. „Sunt supărat din cauza rezultatelor, dar trebuie să învățăm din greșeli și să devenim mai puternici fără a da vina unii pe alții. Am făcut împreună lucruri frumoase, dar este destul de greu să mai motivez jucătorii, să scot de la ei ce am scos până acum”, a afirmat Constantin citat de sursa amintită, preluată și de presa locală.

În locul lui Marian Constantin va fi adus Nikolay Jeliazkov, bulgarul care între lunile martie și noiembrie ale anului trecut a antrenat-o pe Arcada Galați.

Un articol scris de Vlad Roșca

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns