Divizia A1 (m): SCM Craiova și Volei Municipal Zalău vor juca derby-ul etapei a șaptea. Programul complet al rundei

craiova volei masculin stiri cupa cev
SCM U Craiova la startul meciului cu Cupa CEV (foto: Madalina Nanut)

Sâmbătă și duminică se dispută o nouă etapă în Divizia A1 la volei masculin. Una care programează un adevărat derby.

Craiova va fi polul de interes al voleiului masculin în etapa a șaptea. Meciul programat duminică între cele mai puternice echipe ale campionatului și reprezentante ale României în Cupa CEV – ambele calificate în optimi – va avea loc duminică și va fi televizat în direct la DigiSport 2.

Dacă meciul de la Craiova va închide runda, cel din sala Dinamo va deschide etapa. Din păcate pentru voleiul românesc, Dinamo – Tomis nu mai e un derby, dar oricum este un meci foarte interesant. Numai că va fi văzut doar de oficiali, sala Dianamo, din câte știu, neputând găzdui spectatori încă.

Un alt meci foarte interesant este la Ploiești, acolo unde vor juca două echipe care au avut un start de campionat foarte bun, dar și la Baia Mare, unde gazdele pornesc ca favorite.


Programul etapei a șaptea a Diviziei A1 (m)

Sâmbătă

Ora 16.00: Dinamo – Tomis Constanța

Ora 16.00: VCM Piatra Neamț – Arcada Galați

Ora 17.00: LMV Tricolorul Ploiești – Caransebeș

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – Unirea Dej

Ora 18.00: CSM București – ”U” Cluj

Duminică

Ora 12.30: SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău (în direct la Digisport 2)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns