Divizia A1 (m): SCM U Craiova a câștigat primul meci din play-off-ul pentru 1-4 cu Explorări

volei explorari craiova play off
volei explorari craiova play off
Craiova conduce cu 1-0 in fata celor de la Explorari in play-off (foto: Deak Laszlo)

Lider la finalul sezonului regulat, SCM U Craiova a debutat cu dreptul în play-off-ul pentru locurile 1-4 în Divizia A1 la volei masculin.

Craiovenii au învins în propria sală, cu scorul de 3-1 (25-23, 25-20, 29-31, 29-27) pe Explorări Baia Mare și conduc cu scorul de 1-0 la general.

Al doilea meci dintre cele două echipe va avea loc mâine, duminică, de la ora 16.00. În această fază se joacă după sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”.

În celălalt meci se întâlnesc Volei Municipal Zalău și Arcada Galați, prima partidă fiind azi, sâmbătă, de la ora 18.00, iar a doua duminică, tot de la aceeași oră.

Play-off – locurile 1-4: SCM U Craiova – Explorări 0-1

Sâmbătă
SCM U Craiova – Explorări Baia Mare 3-1 (25-23, 25-20, 29-31, 29-27)

Duminică

Ora 16.00: SCM U Craiova – Explorări Baia Mare (în direct la DigiSport)

Vineri, 1 aprilie

Ora 17.45: Explorări Baia Mare- SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Sâmbătă, 2 aprilie

Explorări Baia Mare- SCM U Craiova

Miercuri, 6 aprilie

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns