Divizia A1 (m): SCM U Craiova a învins clar pe Dinamo, chiar la București. Sâmbătă se joacă restul etapei a 14-a

Primul meci al etapei a 14-a a Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat cu un rezultat surprinzător prin ușurința cu care a fost obținut.
În mod normal, Dinamo și SCM U Craiova trebuiau să dispute un meci strâns, conform unor echipe despărțite de doar un punct în clasament și care joacă pentru o miză reală: ocuparea locului 6. Numai că pe teren a existat o singură echipă, Craiova. Oltenii au intrat pe teren hotărâți și au avut în universalul Blagojevic cel mai bun om de pe teren. El a reușit 20 de puncte, dar a provocat realizarea multor altora prin serviciile sale ca din tun.

Un alt element la care craiovenii au excelat a fost blocajul. Nu mai puțin de 15 puncte au făcut din blocaj oltenii, lider la acest capitol fiind Răzvan Olteanu, cu 8 reușite.

dinamo craiova volei
Imagine din meciul Dinamo – Craiova (foto: Mihai Neacsu – CS Dinamo)

Sâmbătă se joacă celelalte meciuri ale rundei. Cel care iei în evidență e cel de la Ploiești, dintre Tricolorul și Arcada Galați, echipe aflate la egalitate de puncte, pe locurile 2-3. Meciul va avea loc de la ora 15.30 și va fi transmis în direct de DigiSport.Divizia A1 (m): Programul etapei a 14-a

Vineri, 12 ianuarie

Dinamo – SCM U Craiova 0-3 (17-25, 15-25, 5-25)

Sâmbătă, 13 ianuarie

17.00: CSU Timișoara – Volei Municipal Zalău

12.00: ”U” Cluj – Unirea Dej

18.00: Explorări Baia Mare – Steaua

15.30: Tricolorul Ploiești – Arcada Galați (în direct pe DigiSport)

12.30: CSS 2 Baia Mare – CSM București

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns