Divizia A1 (m): SCM U Craiova a învins clar Steaua, la București. Rezultatele etapei a noua a campionatului 2018/ 2019

SCMU Craiova e neinvinsa in Divizia A1 la volei masculin

SCM U Craiova își continuă seria victoriilor din Divizia A1 la volei masculin. Etapa a noua a programat sâmbătă patru meciuri.
Divizia A1 la volei masculin a ajuns la a noua etapă. Cel mai interesant meci al rundei, Steaua – SCM U Craiova, s-a încheiat cu o victorie clară a oltenilor care s-au impus cu scorul de 3-0. Lică, autor a 22 de puncte, și Filip Sestan (12) au fost cei mai eficienți jucători ai craiovenilor, care au ajuns la a noua victorie din tot atâtea meciuri disputate în acest sezon. De la Steaua s-au remarcat Krol (13 puncte) și Ialisson (9).

Chiar dacă au câștigat nouă meciuri din nouă disputate, oltenii sunt pe locul 2 în clasamentul Diviziei A1, după Volei Municipal Zalău, care s-a impus cu 3-0 la Câmpia Turzii. De la învingători, Bălean (18 puncte) și Del Bosco (13) au reușit cele mai multe puncte. De la gazde, ca la fiecare meci Oliveira do Nascimento și-a trecut în cont 13 puncte, iar Ciupe 11.

Într-un alt meci din această rundă, VCM Piatra Neamț a fost foarte aproape de a lua măcar un punct de la București, cu Dinamo. Moldovenii au luat primul set, după care, în setul al patrulea, au ajuns până la 23-23, după care gazdele au făcut punctele necesare obținerii victoriei cu 3-1. Schmidt (16 puncte), Maia și Leite (ambii cu câte 13) au fost cei mai eficienți jucători ai învingătorilor. De la oaspeți s-au remarcat Alex Ionescu (18 puncte), Borcoș și Criste (ambii cu câte 9).

Tot la București, CSM a învins în ceva mai mult de o oră pe Unirea Dej, scor 3-0. Cherbeleață (16 puncte), Ghionea și Vologa (ambii cu câte 8 puncte) au fost cei mai eficienți jucători din tabăra învingătorilor. De la oaspeți s-au remarcat Coasă (9 puncte), Suson și Curuia-Pop (ambii cu câte 8 puncte).Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a noua a campionatului 2018/ 2019

Luni, 3 decembrie

Arcada Galați – U Cluj 3-0 (25-17, 25-22, 25-17) – s-a jucat la Cluj.

Sâmbătă, 8 decembrie

CSM București – Unirea Dej 3-0 (25-13, 26-24, 25-21)

Dinamo – LPS Piatra Neamț 3-1 (22-25, 25-19, 25-20, 26-24)

CSM Câmpia Turzii – Volei Municipal Zalău 0-3 (22-25, 19-25, 17-25)

Steaua – SCM U Craiova 0-3 (22-25, 16-25, 17-25)

Explorări Baia Mare a stat

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a treia a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șasea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șaptea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a opta a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns