Divizia A1 (m): SCM U Craiova a învins la București pe CSM. Rezultatele de sâmbătă ale etapei a 15-a

craiova volei masculin bucurie
craiova volei masculin bucurie
SCM Craiova e campioana in exercitiu

Sâmbătă s-au disputat cinci meciuri în etapa a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin.

Patru dintre cele cinci meciuri jucate azi s-au încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea gazdelor. Singurul 3-0 s-a înregistrat în singura victorie obținută în deplasare și realizată de campioana, SCM U Craiova, pe terenul formației CSM București.

Al șaselea meci al etapei, derby-ul dintre Steaua și Zalău, va avea loc luni, urmând să fie transmis în direct la DigiSport.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns