Divizia A1 (m): SCM U Craiova a învins Zalăul în deplasare și este noul lider. Rezultatele etapei a doua a play-off-ului și play-out-ului

Bucuria craiovenilor dupa victoria de la Zalau

Am avut o etapă foarte interesantă în mijlocul săptămânii în Divizia A1 la volei masculin.
La Zalău, liderul de până miercuri, a fost învins acasă cu scorul de 3-1 de SCM U Craiova, echipa situată pe poziția a doua. Oltenii au urcat astfel pe primul loc, la două puncte de zălăuani. Veteranul Laurențiu Lică a fost cel mai bun jucător de pe teren, cu 22 de puncte. De la gazde s-a remarcat Ciprian Matei, cu 16.

Bucuria craiovenilor dupa victoria de la Zalau
Bucuria craiovenilor dupa victoria de la Zalau

La București s-au disputat celelalte două partide ale play-off-ului. În sala Dinamo, gazdele au revenit incredibil de la 0-2 pentru a învinge cu 3-2 pe Arcada Galați. Practic, meciul a fost decis și de introducerea pe teren a trei jucători din startul setului al treilea: ridicătorului Ionuț Manda în locul lui Despotovski, a universalului Alex Ionescu în locul lui Miseikis și a extremei Didorciuc în locul lui Gomez Maia.

Muntenegreanul Cuk Bozidar, cu 25 de puncte, a fost cel mai bun jucător al gazdelor. De la oaspeți s-au remarcat Paul Sanderson și Ivan Raic, ambii cu câte 18 puncte.

În ultimul meci al etapei, CSM București a învins cu scorul de 3-1 pe Steaua. Marian Bala și Gabriel Bontea, ambii cu câte 20 de puncte, au fost cei mai buni jucători ai oaspeților, în vreme ce gazdele au avut în Krol (25 de puncte) cel mai bun realizator. De la steliști a lipsit centrul olandez Parkinson, unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului.

În play-out am avut parte de două surprize. Universitatea Cluj a învins acasă pe CSM Câmpia Turzii, scor 3-1, iar Explorări Baia Mare a învins în deplasare, cu același scor, pe Unirea Dej, o formație care și dacă pierde toate cele patru meciuri rămase până la finalul campionatului va rămâne tot pe locul 7 în clasamentul final.Divizia A1 (m) – Rezultatele etapei a doua a play-off-ului și a play-out-ului

Miercuri, 27 martie

Play-off

Steaua – CSM București  1-3 (28-30, 28-25, 25-20, 22-25)

Dinamo – Arcada Galați 3-2 (12-25, 17-25, 25-20, 25-21, 15-13)

Volei Municipal Zalău – SCMU Craiova 1-3 (18-25, 25-19, 24-26, 12-25)

Play-out

„U” Cluj – CSM Câmpia Turzii 3-1 (25-21, 12-25, 25-19, 25-22)

Unirea Dej – Explorări Baia Mare 1-3 (22-25, 25-16, 23-25, 18-25)

Clasament Divizia A1 play-off (m)

1. SCM U Craiova 52 p (21 m)

2. Volei Municipal Zalău 50 p (21 m)

3. Arcada Galați 50 p (21 m)

4. CSM București 38 p (21 m)

5. Dinamo 36 p (21 m)

6. Steaua 29 p (21 m)

Clasament Divizia A1 – play-out (m)

7. Unirea Dej 31 p

8. Explorări Baia Mare 18 p

9. CSM Câmpia Turzii 16 p

10. ”U” Cluj 10 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns