Divizia A1 (m): SCM U Craiova învins la București pe Dinamo și a echilibrat situația la vârf. Rezultatele complete ale etapei a șasea

SCM U Craiova joacă în Cupa Challenge 2019/ 2020

Etapa a șasea a campionatului Diviziei A1 la volei masculin a fost marcată de victoria obținută la București de SCM U Craiova, care a echilibrat situația la vârful clasamentului.
Oltenii s-au impus cu 3-0 pe terenul singurei echipe neînvinse în acest campionat, Dinamo, grație unui joc foarte bun colectiv. evident, câțiva jucători s-au remarcat, și este vorba de veteranul fără vârstă Laurențiu Lică, autor a 14 puncte. El a fost secondat de Silviu Suson, cu 12 puncte. De la gazde cei mai buni marcatori au fost Milan Pepic (12 puncte) și Cuk Bozidar (11 puncte).

Și la Timișoara a avut loc o partidă importantă, dar pentru subsolul clasamentului. În orașul de pe Bega s-au întâlnit două echipe fără victorie în acest an, UV Timișoara și CSM Câmpia Turzii. S-au impus gazdele cu 3-0. Traian Gemănariu (17 puncte), Sergiu Călin și Cristian Damian (ambii cu câte 12 puncte), au fost cei mai buni marcatori ai timișorenilor, în timp ce de al oaspeți s-au remarcat Marius Ciortea (9 puncte) și Mihai Tarța (7 puncte).

UV Timișoara a obținut prima victorie din campionat
UV Timișoara a obținut prima victorie din campionat

Unirea Dej a câștigat cu 3-0 la Baia Mare, într-un meci care ar putea fi decisiv pentru stabilirea echipei care va intra de pe poziția a șasea în play-off. Tânărul fals al oaspeților Alexandru Rață, cu 18 puncte, a fost cel mai bun jucător al meciului. El a fost secondat de Tudor Magdaș, cu 12 puncte. De la gazde, Marius Iftime, David Csanad și Mathew Callaway , toți cu câte 12 puncte, au fost cei mai buni marcatori.

Arcada Galați și-a refăcut moralul după eliminarea din Liga Campionilor la Cluj, unde a învins cu 3-1 pe Universitatea. Vlad Negrean, de la gazde, și olandezul Niels Klapwijk, de la oaspeți, ambii cu câte 24 de puncte, au fost cei mai buni marcatori ai meciului.

În ultimul meci al rundei, Volei Municipal Zalău a învins cu 3-0 la Buzău, pe Gloria. Gabriel Cherbeleață, cu 14 puncte, a fost cel mai bun marcator al oaspeților, în timp ce de la gazde s-a remarcat Bogdan Ene, cu 10 puncte.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a șasea a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 16 noiembrie

Explorări Baia Mare – Unirea Dej 0-3 (21-25, 21-25, 20-25)

Arcada Galați – „U” Cluj 3-1 (26-28, 25-17, 25-16, 25-21) – s-a disputat la Cluj

SCMU Craiova – Dinamo 3-0 (25-23, 25-22, 25-19) – s-a disputat la București

UV Timișoara – CSM Câmpia Turzii 3-0 (25-19, 25-18, 25-23)

Duminică, 17 noiembrie

Gloria Buzău – Volei Municipal Zalău 0-3 (22-25, 20-25, 20-25)

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a II-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a III-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a IV-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns