Divizia A1 (m): SCM U Craiova și Arcada Galați s-au apropiat la un singur punct de lider. Rezultatele ultimei etape și clasamentul sezonului regulat

SCMU Craiova e neinvinsa in Divizia A1 la volei masculin

Arcada Galați și SCM U Craiova nu au ratat șansa de a se apropia la doar un punct de liderul Diviziei A1 la volei masculin, Volei Municipal Zalău.
În ultima etapă a campionatului regulat al Diviziei A1 la volei masculin, Arcada Galați a învins cu scorul de 3-0 pe Dinamo. Ivan Borovnjak, cu 19 puncte, și Paul Sanderson, cu 13, au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la bucureșteni s-au remarcat același Cuk Bozidar, care a reușit 15 puncte, și Arvudas Miseikis, cu 11 puncte.

SCM U Craiova a avut un adversar mai ușor decât gălățenii și nu a ratat șansa de a se impune în minimum de seturi. Oltenii au avut în căpitanul Laurențiu Lică un adevărat bombardier. El și-a trecut în cont 22 de puncte, fiind secondat de Filip Sestan, cu 14 puncte. De la oaspeți s-a remarcat Cristian Imhoff, care a reușit 12 puncte.

La Cluj, CSM București nu a avut probleme în a se impune cu scorul de 3-0 în fața Universității. Marian Bala și Marius Bontea, ambii cu câte 12 puncte, au fost cei mai eficienți jucători ai oaspeților. De la ardeleni s-au remarcat Vlad Negrean, cu 12 puncte, și Marius Șoloc, cu 5.

În fine, la Dej, Unirea a reușit să învingă cu scorul de 3-1 pe CSM Câmpia Turzii, dar în jocul gazdelor cred că s-a simțit dezamăgirea ratării calificării în play-off în dauna Stelei.

În ceea ce privește play-off-ul, primele 6 echipe din clasamentul sezonului regulat vor continua să se lupte pentru titlu sau cupele europene. Acestea sunt Volei Municipal Zalău, Arcada Galați, SCM U Craiova, CSM București, Dinamo și Steaua.

Celelalte patru echipe ar trebui să joace în play-out, dar nu e exclus să se repete situația de anul trecut de la fete, când s-a renunțat la meciuri, pentru că oricum e vorba doar de niște amicale, fără miză, neretrogradând nimeni. Dacă echipele vor decide să joace, totuși, probabil că ar conta că toate echipele de pe ultimele patru poziții sunt din aceeași zonă geografică (Cluj, Câmpia Turzii, Dej, Baia Mare), deci deplasările nu ar fi foarte costisitoare.

Atât play-off-ul cât și play-out-ul ar urma să înceapă în weekend-ul 23-24 martie.

Clasament final Divizia A1 (m) campionat regulat 2018/ 2019

1. Volei Municipal Zalău 47 p

2. SCM U Craiova 46 p

3. Arcada Galați 46 p

4. CSM București 35 p

5. Dinamo 34 p

6. Steaua 29 p

7. Unirea Dej 28 p

8. Explorări Baia Mare 14 p

9. CSM Câmpia Turzii 14 p

10. ”U” Cluj 7 pDivizia A1 (m): Rezultatele etapei a 22-a a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 16 martie

„U” Cluj – CSM București 0-3 (12-25, 20-25, 21-25)

Arcada Galați – Dinamo 3-0 (25-20, 26-24, 25-20)

Unirea Dej – CSM Câmpia Turzii 3-1 (19-25, 26-24, 32-30, 25-14)

SCM U Craiova – Explorări Baia Mare 3-0 (25-23, 25-22, 25-17)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns