Divizia A1 (m): SCM U Craiova, victorie dramatică la Galați, cu Arcada. Rezultatele etapei a cincea a campionatului 2018/ 2019

SCMU Craiova e neinvinsa in Divizia A1 la volei masculin

Etapa a cincea a Diviziei A1 la volei masculin a avut parte de un meci foarte interesant și echilibrat la Galați, acolo unde Craiova și-a menținut invincibilitatea. În celelalte partide s-au impus favoritele clar.
La Galați, SCMU Craiova a reușit să-și mențină invincibilitatea și să se impună cu 3-2 în fața Arcadei după un meci de peste două ore. Oltenii au câștigat toate seturile lor în ”prelungiri”, decisivul ajungând până la 22-20. Laurențiu Lică (19 puncte) și Filip Sestan (18 puncte) au fost cei mai eficienți jucători ai oaspeților. De la gazde s-au remarcat Marko Bojic (23 de puncte) și Julian Bissette (18 puncte).

La București, CSM a avut un meci foarte ușor cu Explorări Baia Mare, dar dincolo de partida câștigată cu 3-0 vreau să remarc transmisiunea foarte bună a partidei pe Facebook, acolo unde s-a filmat cu mai multe camere, iar calitatea a fost impecabilă. E semn să se poate și aștept ca și alte cluburi, nu doar CSM și Agroland Timișoara, la feminin, să facă acest lucru.

La Piatra Neamț, din păcate, echipa locală pare că vine din obligație la meciuri, așa că doar cine nu vrea nu câștigă acolo. Acum au făcut-o clujenii, care după ce au pierdut primul set au revenit și s-au impus cu scorul de 3-1. E regretabil că într-un oraș cum este Piatra Neamț, nu se găsește nimeni cu dare de mână care să poată ajuta una singura echipă de Liga 1 din localitate.

În cel de-al patrulea meci al etapei, Volei Municipal Zalău, liderul clasamentului, a învins fără probleme la Dej, scor 3-0, dar echipa locală este una foarte interesantă și de urmărit în continuare.Divizia A1 (m): Programul etapei a cincea

Sâmbătă, 10 noiembrie

VCM Piatra Neamț – CS „U” Cluj 1-3 (25-18, 16-25, 16-25, 22-25)

Unirea Dej – ACS Volei Municipal Zalău 0-3 (17-25, 25-27, 23-25)

Arcada Galați – SCMU Craiova 2-3 (24-26, 25-15, 25-21, 23-25, 20-22)

CSM București – Explorări Baia Mare 3-0 (25-17, 25-13, 25-18)

Joi, 15 noiembrie

18.00 Câmpia Turzii – Steaua

Dinamo stă.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a treia a Diviziei A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculinCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Divizia A1 (m): SCM U Craiova, victorie dramatică la Galați, cu Arcada. Rezultatele etapei a cincea a campionatului 2018/ 2019

  1. Domnule Andrei Constantinescu, avand in vedere ca jucatorii celor de la Piatra Neamt sunt neplatiti de aproximativ 3 luni, nu vin din obligatie, vin din placere. Dar cred ca la dvs obligatia si placerea sunt sinonime.

    1. Domnule Marcel, avand in vedere ca, va citez, – jucatorii celor de la Piatra Neamt sunt neplatiti de aproximativ 3 luni – era logic sa se planga pe undeva, nu sa accepte toate mizeriile. Cum eu nu i-am vazut plangandu-se nicaieri de ce li se intampla, atunci pot sa folosesc ce termen vreau la adresa lor.
      Daca pentru dumneavoastra placerea e sinonima cu a juca trei luni pe burta goala intr-un campionat ce se vrea profesionist, atunci e foarte grav.
      Hai sa fim cinstiti, nu e nici o placere, e doar o incercare de a prinde un contract la o alta formatie din retur, cand echipa probabil se va retrage. E ceva omenesc si sper din suflet sa isi gaseasca fiecare dintre ei o alta echipa, pentru ca niciunul nu merita sa fie tratat asa cum este acum.

Lasă un răspuns