Divizia A1 (m): Start în campionatul masculin! Iată programul primei etape

scm craiova masculin volei
scm craiova masculin volei
SCM Craiova in poza de reprezentare de dinaintea startului sezonului 2015/ 2016

După o pauză mai lungă decât în orice sport – a durat aproape 6 luni – voleibaliștii din prima ligă revin în competiții. Prima etapă a Diviziei A 1 la volei masculin este programată sâmbătă și duminică, iar în program sunt câteva meciuri interesante.

O să încep cu partida televizată, de la Craiova, acolo unde gazdele vor juca împotriva dinamoviștilor. Pe hârtie favoriți sunt oltenii, care anul acesta formează o echipă foarte puternică, dar eu sunt foarte curios să văd cum decurge experimentul bucureștenilor, cu o echipă formată doar din români. Evident, nu din naționalism, ci din lipsa banilor, dar zău dacă îmi pare rău că voi vedea doar români la joc…

La Dej se dispută un alt meci interesant. Campioana ultimelor ediții, Tomis Constanța, debutează cu o echipă schimbată în mare parte față de anul trecut, o echipă care în câteva zile ne va reprezenta în Liga Campionilor. Cu problemele financiare rezolvate cel puțin până în iarnă – una e bugetul aprobat pe hârtie și alta e să ți se și vireze banii de către stat – elevii lui Stoev pornesc, evident, cu prima șansă.

O altă candidată certă la titlu, ACS Volei Municipal Zalău, va juca acasă, contra Arcadei Galați, gazdele pornind cu prima șansă nu doar acum, ci în general în acest campionat.


Tricolorul Ploiești va debuta pe prima scenă la trei ani după înființare și va avea un meci dificil contra formației din Piatra Neamț.

La Cluj, echipa locală, Universitatea, va juca împotriva Banatului Caransebeș, o echipă incomodă indiferent de sala în care joacă.

Etapa se va încheia duminică, prin meciul de la Baia Mare, unde Explorări va juca împotriva celor de la CSM București.

Programul primei etape a Diviziei A1 (m)

Sâmbătă

Ora 14.00: CS ”U” Cluj – Banatul Caransebeș

Ora 14.45: SCM U Craiova – Dinamo (în direct la Digi Sport 3)

Ora 17.00: Tricolorul Ploiești – VCM PLS Piatra Neamț

Ora 18.00: Unirea Dej – Tomis Constanța

Ora 18.00: ACS Volei Municipal Zalău – CS Arcada Galați

Duminică

Ora 17.00: Știința Explorări Baia Mare – CSM București

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns