Divizia A1 (m): Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo. Prima victorie pentru Câmpia Turzii. Rezultatele etapei a patra a campionatului 2018/ 2019

Bucuria victoriei steliștilor dupa succesul cu Dinamo

Rezultate interesante, meciuri spectaculoase la București, Baia Mare și Cluj, așa poate fi rezumată etapa a patra a campionatului Diviziei A1 la volei masculin.
Steaua a reușit să învingă pe Dinamo cu scorul de 3-1 după ce a revenit de la 0-1 la seturi și după ce a salvat trei mingi de set în actul al doilea. De asemenea, în setul al treilea steliștii au revenit incredibil de la 3-10 și 4-11, astfel că se poate spune și că dinamoviștii și-au făcut-o cu mâna lor.

Bucuria victoriei steliștilor dupa succesul cu Dinamo
Bucuria victoriei steliștilor dupa succesul cu Dinamo (foto: Facebook/ Steaua Volei)

Omul meciului a fost fostul dinamovist De Pra, care a reușit 27 de puncte pentru noua lui echipă, Steaua. Este un nou record de puncte al acestei ediții a campionatului masculin, el depășindu-l pe Cherbeleață, de la CSM București. Acesta, tot împotriva dinamoviștilor, realizase în prima etapă 26 de puncte. Ținând cont că ambii jucători evoluează pe postul de universal, rezultă că Dinamo chiar are o problemă pe extreme, dacă adversarii direcți bat recorduri doar împotriva lor. Al doilea realizator al steliștilor a fost tânărul Ovidiu Darlaczi. Intrat în setul secund, el a izbutit 11 puncte, unul dintre ele fiind chiar un blocaj prin care a adus setul secund. De la Dinamo s-au evidențiat Paul Crăciun (22 de puncte) și Maia (13 puncte).

La Cluj, Câmpia Turzii a reușit prima victorie de la promovarea pe prima scenă a voleiului românesc. Oaspeții s-au impus cu scorul de 3-1, grație unei prestații de pus în ramă a lui Oliviera do Nascimento, care a reușit de unul singur 27 de puncte. A fost secondat de Ciortea, autor a 7 puncte. De la clujeni s-au remarcat Negrean și Șoloc, ambii cu câte 17 puncte, și Pașcan (12 puncte).

Ziua de sâmbătă a fost deschisă de confruntarea de la Baia Mare, acolo unde Explorări a visat că poate produce surpriza. Gazdele au condus pe Arcada cu 2-0 la seturi, dar asta a fost tot, gălățenii revenind și impunându-se cu 3-2. Ivan (16 puncte) și Bissette (14 puncte) au fost eroii echipei de la malul Dunării, în timp ce de la băimăreni s-au evidențiat S. Dragomir (14 puncte) și C. Imhoff (12 puncte).

Cel mai dezechilibrat meci disputat sâmbătă a fost cel de la Craiova. Gazdele s-au impus cu 3-0 în fața Unirii Dej. Lică (16 puncte) și Olteanu (10 puncte) au reușit cele mai multe puncte pentru olteni, în vreme ce de la Unirea s-au remarcat Tarta (11) și Suson (9).

Primul meci al etapei, Volei Municipal Zalău – VCM Piatra Neamț, s-a disputat vineri.

Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a patra

Joi, 1 noiembrie

ACS Volei Municipal Zalău – VCM Piatra Neamț 3-0 (25-13, 25-11, 25-14)

Sâmbătă, 3 noiembrie

„U” Cluj – CSM Câmpia Turzii 1-3 (25-15, 20-25, 14-25, 22-25)

Steaua – Dinamo 3-1 (17-25, 28-26, 25-21, 26-24)

Știința Explorări Baia Mare – Arcada Galați 2-3 (25-20, 25-23, 18-25, 15-25, 8-15)

SCMU Craiova – Unirea Dej 3-0 (25-18, 25-20, 25-20)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns