Divizia A1 (m): Steaua a câștigat derby-ul cu Volei Municipal Zalău și și-a consolidat primul loc

bucurie steaua volei masculin
bucurie steaua volei masculin
Steaua a castigat derby-ul cu Zalau

Derby-ul Diviziei A1 la volei masculin, dintre Steaua și Volei Municipal Zalău a fost câștigat lejer de bucureșteni, care și-au consolidat primul loc în clasament.

În ultimul meci din cadrul etapei a 15-a a Diviziei A1 la volei masculin, Steaua a învins cu scorul de 3-0 (25-19, 25-19, 25-19) pe Volei Municipal Zalău, ocupanta locului secund în clasament. În urma acestei victorii, steliștii și-au consolidat prima poziție în ierarhie.

Pe locul doi, la două puncte de Steaua, a trecut Arcada Galați, care a învins cu scorul de 3-0 (25-22, 25-20, 25-22) pe Explorări Baia Mare, într-un meci disputat în devans care a contat pentru etapa a 16-a.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns