Divizia A1 (m): Steaua a câștigat primul meci al etapei a zecea. Sâmbătă au loc patru meciuri, iar unul e în direct pe Facebook

bucurie volei steaua bucuresti

Steaua nu a avut emoții în primul meci al etapei a zecea a Diviziei A1 la volei masculin.
Steaua a învins cu scorul de 3-0 pe CSM București în meciul de deschidere al etapei a zecea a Diviziei A1 la volei massculin. Cu această victorie, bucureștenii se mențin pe primul loc al campionatului.

Etapa va continua sâmbătă cu patru partide. Dintre acestea se detașează meciul dintre Zalău și Tricolorul Ploiești, adică dintre cele două echipe românești învinse în Cupa Challenge miercuri.

De asemenea, interesant a devenit UV Timișoara – Explorări Baia Mare după ce s-a anunțat că partida va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook, AICI. Dacă mai e vreun meci transmis pe undeva și vreți să îl vadă și altcineva în afara rudelor jucătorilor, aștept să îmi comunicați și eu voi completa informațiile la etapă.

Runda se încheie duminică, atunci când vom avea un alt meci televizat, SCM U Craiova – Arcada Galați.


Divizia A1 (m): Programul etapei a zecea

Vineri, 24 noiembrie

Steaua – CSM București 3-0 (25-17, 25-18, 25-22)

Sâmbătă, 25 noiembrie

Ora 17.00: UV Timișoara – Explorări Baia Mare – în direct pe Facebook

Ora 12.00: ”U” Cluj – Dinamo

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Tricolorul Ploiești

Ora 18.00: Unirea Dej – CSS 2 Baia Mare

Duminică, 26 noiembrie

Ora 13.30: SCM U Craiova – Arcada Galați (în direct la Digi Sport)
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns