Divizia A1 (m): Steaua a învins pe Știința și a urcat pe locul 2 în clasament

Steaua a urcat pe locul 2 în clasament

Steaua tace și face. Bucureștenii au învins pe Știința și au urcat pe locul 2 în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin.
Steliștii au început ceva mai greu meciul cu Știința, ultimul din cadrul grupei 2 a Turneului 3 a Diviziei A1 la volei masculin, dar până la urmă s-au impus cu scorul de 3-1.

Oboseala acumulată în cele cinci seturi jucate și câștigate în fața Craiovei, sâmbătă, și-au spus cuvântul, astfel că ”galben-negrii” au controlat primul set, dar l-au pierdut din cauza lipsei de experiență, iar pe cel de-al doilea l-au câștigat mai lejer decât și-ar fi imaginat. Excelent treziți la realitate de antrenorul Silviu Oancea – unul dintre tehnicienii care chiar le dau informații jucătorilor la time-out-uri sau în pauzele dintre seturi – steliștii au arătat o cu totul altă față începând din setul al treilea, atunci când tot inspirația tehnicianului a făcut ca ridicătorul titular, Claudiu Dumitru, să fie înlocuit de Alex Muscina.

Mircea Paul Peța, cel mai bun marcator al meciului

Iar meciul s-a întors pe făgașul anticipat înaintea startului, cu Steaua aflându-se la cârma jocului, grație revenirii la nivelul știut a lui Mircea Paul Peța. Acesta a acumulat 18 puncte, 7 dintre ele doar în setul al patrulea, fiind cel mai bun marcator de pe teren. A fost secondat, de la Steaua, de Cornel Miron, cu 15 puncte. De la oaspeți s-au remarcat Marinca (13 puncte) și Farcaș (11 puncte).

În urma acestui rezultat, Steaua a urcat pe locul 2 în clasament, cu 14 puncte, cu doar unul mai puțin decât liderul Arcada Galați. Pe locul al treilea este SCM U Craiova, cu 13 puncte.
Divizia A1 (m): Rezultatele Turneului 3

Grupa 1 (Zalău)

Sâmbătă, 28 noiembrie

CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – Explorări Baia Mare 3-0 (25-12, 25-11, 25-13)

Grupa 2 (Steaua)

Sâmbătă, 28 noiembrie

Steaua – SCMU Craiova 3-2 (13-25, 23-25, 25-22, 25-22, 15-10)

Duminică, 29 noiembrie

SCMU Craiova – Știința București 3-0 (25-15, 25-14, 25-15)

Luni, 30 noiembrie

Steaua – Știința București 3-1 (25-22, 17-25, 25-17, 25-15)

Grupa 3 (Brașov)

Vineri, 27 noiembrie

CSU Brașov – Unirea Dej 0-3 (15-25, 16-25, 16-25)

Sâmbătă, 28 noiembrie

Unirea Dej – UV Timișoara 3-1 (23-25, 25-10, 25-17, 25-17)

Duminică, 29 noiembrie

CSU Brașov – CS UV Timișoara 0-3 (19-25, 22-25, 15-25)

Grupa 4 (Galați)

Vineri, 27 noiembrie

Arcada Galați – Dinamo 3-0 (25-20, 25-17, 25-15)

Sâmbătă, 28 noiembrie

Dinamo – „U” Cluj 0-3 (20-25, 29-31, 23-25)

Duminică, 29 noiembrie

Arcada Galați – „U” Cluj 3-0 (25-16, 25-17, 25-10)
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns