Divizia A1 (m): Steaua a învins Unirea Dej în cel mai echilibrat meci al zilei. Rezultatele etapei a 12-a a campionatului 2018/ 2019

Burie Steaua Bucuresti volei

Etapa a 12-a a Diviziei A1 la volei masculin nu a avut surprize. Cel mai echilibrat meci a fost cel de la București, dintre Steaua și Unirea Dej.
Steaua s-a impus cu 3-1 în fața Unirii Dej, la capătul unui meci echilibrat, în care doar  primul set a durat 37 de minute. Caio De Pra a fost cel mai bun jucător al gazdelor, reușind 21 de puncte, dintre care 5 ași. Pe lângă aceștia, el a reușit alte 3-4 servicii care ar putea fi considerate ași, pentru că preluările au fost invitații la atac ale steliștilor. Al doilea stelist ca eficiență a fost olandezul Parknson, care a reușit 15 puncte. Merită remarcată însă și prestația lui David Csanad care, introdus în setul patru într-un moment în care oaspeții conduceau orstilitățile, a întors soarta setului și a meciului în favoarea echipei sale.

De la oaspeți, cele mai multe puncte au fost reușite de Silviu Suson și de Mihai Coasă, ambii reușind câte 10 puncte.

Burie Steaua Bucuresti volei
Steaua si bucuria victoriei de dupa meciul cu Unirea Dej

Singura echipă neînvinsă din acest campionat, SCM U Craiova, nu a avut nici o problemă în a se impune pe terenul Universității Cluj, scor 3-0. Filip Sestan, cu 16 puncte, și Laurențiu Lică (14) au fost cei mai eficienți jucători ai oltenilor. De la gazde s-au remarcat Vlad Negrean (10 puncte) și Dan Borota (6 puncte).

Liderul clasamentului, Volei Municipal Zalău, a disputat și câștigat primul meci de la plecarea antrenorului bulgar Jeliaskov de la cârma echipei. Zălăuanii s-au impus cu 3-0 la Baia Mare, cu Explorări. Ciprian Matei (16 puncte) a fost cel mai eficient jucător al meciului. El a fost urmat de coechipierul său de la Zalău, Dal Bosco (12 puncte).

CITEȘTE ȘI:   Divizia A1 (m): SCM U Craiova învins la București pe Dinamo și a echilibrat situația la vârf. Rezultatele complete ale etapei a șasea

În noua echipă a ardelenilor merită remarcată revenirea ca titular a lui Rareș Bălean, unul dintre cei mai de perspectivă jucători ai noștri, care fusese dat la o parte de fostul antrenor. De asemenea, mai merită remarcat de la oaspeți prestația lui Mihalcea, care a reușit de unul singur 7 blocaje, cât nu au izbutit alte echipe în total în această rundă.

De la gazde s-au remarcat Constantin Mocanu (11 puncte) și Robert Tutea (10 puncte).

În ultimul meci al etapei, Arcada Galați a învins cu scorul de 3-0 pe CSM Câmpia Turzii. Ivan Raic, cu 19 puncte și Ivan Borovnjak (11) au fost cei mai eficienți jucători al gălățenilor.

De la Câmpia Turzii s-a remarcat Oliviera do Nascimento, cu 14 puncte. El a fost secondat de Knezevic (8 puncte).Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 12-a a campionatului 2018/ 2019

Vineri, 25 ianuarie

Dinamo – CSM București 3-1 (25-21, 29-27, 23-25, 25-21)

Sâmbătă 26 ianuarie

„U” Cluj – SCMU Craiova 0-3 (20-25, 19-25, 14-25)

Explorări Baia Mare – Volei Municipal Zalău 0-3 (16-25, 20-25, 18-25)

Steaua – Unirea Dej 3-1 (33-31, 25-18, 16-25, 25-20)

CSM Câmpia Turzii – Arcada Galați 0-3 (17-25, 18-25, 16-25) – s-a jucat la Galați

VCM Piatra Neamț stă.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

CITEȘTE ȘI:   Liga Campionilor (f): Alba Blaj a pierdut acasă cu Nordmecanicca Piacenza

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns