Divizia A1 (m): Steaua a obținut o victorie mare cu Zalăul, iar campionatul e relansat. Rezultatele etapei a 21-a

Bucuria victoriei steliștilor dupa succesul cu Dinamo

S-au disputat și meciurile penultimei etape a campionatului Diviziei A1 la volei masculin. Acum se știu și cele 6 echipe care vor juca în play-off.
La București, Steaua a jucat un meci cu sabia deasupra capului, chiar contra liderului, Volei Municipal Zalău. Deși oaspeții porneau favoriți, bucureștenii au făcut, probabil, cel  mai bun meci din acest campionat, impunându-se cu scorul de 3-1. Cu această victorie, steliștii sunt siguri de prezența în play-off, deoarece au patru puncte avans față de ocupanta locului 7, Unirea Dej, înaintea ultimei etape. În ultima rundă, bucureștenii au etapă liberă, iar Dejul va juca acasă cu CSM Câmpia Turzii. De aceea era vital pentru Steaua să se impună în această etapă intermediară.

Din păcate, chiar la acest meci nu există statistică, probabil că au întâmpinat ceva probleme tehnice cu urcarea ei pe site-ul FRV. Cert este că acum campionatul s-a relansat cum nimeni nu spera. Înaintea ultimei etape, distanța dintre Volei Municipal Zalău și urmăritoarele sale, SCM U Craiova și Arcada Galați, este de patru puncte. Numai că în ultima rundă zălăuanii stau, în timp de Craiova va juca acasă cu Explorări Baia Mare, iar Arcada tot acasă, cu Dinamo. Deci ambele se pot apropia la doar un punct de lider. Ceea ce ar face play-off-ul cu adevărat memorabil.

Că tot am amintit de Arcada, să spunem că aceasta a învins cu scorul de 3-0 la București, pe CSM. Paul Sanderson, cu 15 puncte, și Alexander Kullo, cu 13, au fost cei mai buni jucători ai oaspeților. De la gazde s-au remarcat Marian Bala, cu 15 puncte, și Gabriel Cherbeleață, cu 14.

În cel de-al treilea meci al etapei, Explorări Baia Mare a învins cu scorul de pe U Cluj. Christian Imhoff, cu 16 puncte și Robert Țuțea, cu 15, au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la oaspeți s-au remarcat Alexandru Voinea și Vlad Negrean, ambii cu câte 11 puncte.
Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 21-a a campionatului 2018/ 2019

Marți, 12 martie

Dinamo – Unirea Dej 3-2 (25-13, 23-25, 25-17, 23-25, 15-6)

Miercuri, 13 martie

Explorări Baia Mare – ”U” Cluj 3-0 (25-22, 25-15, 32-30)

Steaua – Volei Municipal Zalău 3-1 (25-22, 25-19, 22-25, 25-23)

CSM București – Arcada Galați 0-3 (24-26, 22-25, 23-25)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns