Divizia A1 (m): Steaua a pierdut un punct la Baia Mare. Sâmbătă se joacă alte trei meciuri ale etapei a opta

Primul meci al etapei a opta a Diviziei A1 la volei masculin a fost unul extrem de disputat. S-a impus Steaua, la limită.
Steaua a câștigat primul meci al etapei a opta a campionatului Diviziei A1 la volei masculin mai greu decât se aștepta. Bucureștenii erau considerați mari favoriți înaintea partidei, dar băimărenii, așa cum fac de obicei când joacă împotriva echipelor puternice, s-au autodepășit și au revenit de la 0-2, având chiar și o minge de meci în decisiv. Experiența mai mare a oaspeților și-a spus cuvântul, astfel că ei s-au impus cu 17-15 în setul al cincilea.

Victoria de la Baia Mare nu se putea realiza fără ziua excepțională prinsă de De Pra. Acesta a reușit 31 de puncte, fiind primul jucător care reușește să treacă de 30 de puncte într-un meci în acest sezon. A fost secondat de David, cu 17 puncte. De la gazde s-au remarcat C. Imhoff (24 de puncte) și Talpă (19 puncte).

Sâmbătă au loc alte trei meciuri. Cel mai interesant se anunță cel de la Zalău, unde gazdele, după victoria cu 3-0 obținută în fața Stelei în Cupa Challenge, vor să continue seria succeselor din acest an cu Dinamo, una dintre formațiile cu start bun în campionat, dar cu o continuare mai puțin fericită.

Și la Dej e o partidă care se anunță interesantă, gazdele, o echipă foarte bine articulată, primind vizita Arcadei Galați, una dintre pretendentele la podium.

Al treilea meci al zilei va avea loc la Piatra Neamț, acolo unde CSM București e de așteptat să nu se încurce.

Etapa se va încheia duminică, la Craiova, acolo unde gazdele – singura formație neînvinsă în acest campionat – vor primi vizita celor de la Câmpia Turzii.Divizia A1 (m): Programul etapei a opta a campionatului 2018/ 2019

Vineri, 30 noiembrie

Explorări Baia Mare – Steaua 2-3 (22-25, 29-31, 25-21, 25-22, 15-17)

Sâmbătă, 1 decembrrie

18.00 Volei Municipal Zalău – Dinamo

14.00 VCM Piatra Neamț – CSM București

16.00 Unirea Dej – Arcada Galați

Duminică, 2 decembrie

18.00 SCMU Craiova – CSM Câmpia Turzii

”U” Cluj stă

CITEȘTE ȘI: Rezultatele primei etape a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a treia a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a cincea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șasea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a șaptea a Diviziei A1 la volei masculin a campionatului 2018/ 2019Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns