Divizia A1 (m): Steaua încheie anul pe primul loc. Rezultatele de azi, din etapa a 13-a

steaua volei masculin bucurie
steaua volei masculin bucurie
Steaua a incheiat anul pe locul 2

Primele două meciuri ale etapei a 13-a a Diviziei A1 la volei masculin s-au încheiat cu victoriile favoritelor. Doar că liderul s-a schimbat.

Volei Municipal Zalău și Steaua, primele două clasate în ierarhia Diviziei A1 la volei masculin, s-au impus în fața celor de la Explorări Baia Mare, respectiv Știința Bacău. Numai că setul pierdut de zălăuani în fața băimărenilor i-a costat pe aceștia primul loc, Steaua depășindu-i la raportul seturilor: 3,60 pentru Steaua, respectiv 3,45 pentru Zalău.

Sâmbătă au loc alte trei meciuri, în vreme ce ultimul meci din această rundă va avea loc anul viitor.


Divizia A1 (m): Programul etapei a 13-a

Vineri, 16 decembrie

Steaua – Ştiinţa Bacău 3-0 (25-18, 25-17, 25-15)

Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare 3-1 (25-15, 21-25, 25-14, 25-18)

Sâmbătă, 17 decembrie

Ora 17.00: Unirea Dej – CSM Bucureşti

Ora 17.00: Arcada Galaţi – Volei Caransebeş

Ora 20.00: „U” Cluj – SCM U Craiova

Miercuri, 25 ianuarie

Tricolorul Ploieşti – VCM Piatra Neamţ

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns