Divizia A1 (m): Steaua s-a impus la Zalău în primul meci al etapei a 16-a. Miercuri se dispută restul partidelor

steaua bucurie volei

Steaua își menține primul loc în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, după ce a câștigat chiar pe terenul campioanei, la Zalău.
Etapa a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin a debutat cu cel mai important meci dintre cele 6: Volei Municipal Zalău – Steaua. A fost 3-0 pentru bucureșteni, care au avut în Cherbeleață cel mai eficient jucător, cu 17 puncte.

În urma acestui rezultat, steliștii s-au depărtat la 11 puncte de zălăuani, care par a fi ieșit din lupta pentru titlu. Rivalii bucureștenilor sunt Arcada Galați și Tricolorul Ploiești.

Restul meciurilor din etapa a 16-a vor avea loc miercuri.Divizia A1 (m): Programul etapei a 16-a

Marți, 23 ianuarie

Volei Municipal Zalău – Steaua 0-3 (23-25, 22-25, 20-25)

Miercuri, 24 ianuarie

18.00 CSU UV Timisoara – CS Unirea Dej

12.00 CS „U” Cluj – SCMU Craiova

18.00 Explorari Baia Mare – Arcada Galati

18.00 Dinamo Bucuresti – CSM Bucuresti

18.00 Tricolorul Ploiesti – CSS 2 Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns