Divizia A1 (m): Steaua – SCM U Craiova și Tricolorul Ploiești – Zalău, capetele de afiș ale etapei a cincea. Toate meciurile rundei au loc miercuri

steaua volei echipa volei masculin
steaua volei echipa volei masculin
Steaua a inceput in forta campionatul

Cea de-a cincea etapă a Diviziei A1 la volei masculin va avea loc miercuri. Va fi o zi foarte interesantă, cu multe meciuri tari. Două dintre ele vor fi televizate.

Capetele de afiș ale etapei sunt meciurile de la Ploiești și de la București. La Ploiești se întâlnesc două dintre echipele neînvinse în acest start de campionat, Tricolorul și Volei Municipal Zalău. Gazdele au chiar maximum de puncte, cu două mai multe decât adversarii lor. Partida va începe la ora 17.00 și va fi tranmisă în direct la DigiSport.

La București, Steaua va juca în sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul contra campioanei, SCM U Craiova. Partida e una foarte interesantă prin valoarea celor două echipe, arătată în acest debut de campionat. Și acest meci va fi transmis pe DigiSport, de la ora 19.00.
Dintre celelalte partide se remarcă cea de la Baia Mare, acolo unde formația gazdă, Explorări, întâlnește o altă echipă neînvinsă până acum, Arcada Galați. De altfel, băimărenii au avut cel mai greu start de campionat, jucând cutoate favoritele la medalii din acest an: Craiova, Zalău, Steaua si Tricolorul Ploiești. Iar acum dă și peste Arcada, o altă formație care se va lupta la podium.

Iată programul complet al etapei a cincea

Divizia A1 (m): Programul etapei a cincea

Miercuri, 2 noiembrie

Ora 15.30: ”U” Cluj – VCM Piatra Neamț

Ora 17.00: Tricolorul Ploiești – Volei Municipal Zalău (în direct DigiSport)

Ora 17.00: Unirea Dej – Știința Bacău

Ora 17.00: CSM București – Volei Caransebeș

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – Arcada Galați

Ora 19.00: Steaua – SCM U Craiova (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns