Divizia A1 (m): Surpriză la Craiova. Steaua a pierdut al patrulea meci consecutiv în play-off

Steaua oferă paradoxul campionatului masculin de volei. Lider detașat la finalul sezonului regulat, cu 5 puncte în fața urmăritoarei sale, Tricolorul Ploiești, echipa bucureșteană a pierdut patru din cele cinci meciuri disputate în play-off!

Ultima înfrângere a steliștilor a venit joi. Bucureștenii au pierdut cu scorul de 3-0 la Craiova, formația clasată pe locul 5 în clasament! Pentru bucureșteni, acesta a fost al patrulea eșec consecutiv, iar speranța de a cuceri titlul a cam devenit o dorință imposibil de realizat.

Vineri se joacă un alt meci foarte important pentru lupta la titlu: Zalău – Arcada Galați. Partida va avea loc de la ora 17.30 și va fi televizată în direct pe DigiSport. O victorie a gălățenilor ar duce-o pe Arcada peste Steaua în clasament, lucru ce spre finalul sezonului regulat părea de nerealizat în acest sezon.

Divizia A1 (m): Programul etapei a şasea din play-off

Joi, 29 martie

SCM U Craiova – Steaua 3-0 (25-18, 25-22, 27-25)

Vineri, 30 martie

17.30 Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi (în direct la DigiSport)

Luni, 2 aprilie

19.45 CSM Bucureşti – Tricolorul Ploieşti (în direct la DigiSport)

Clasament

  1. Tricolorul 67 (27 meciuri)
  2. Steaua 63 p (27)
  3. Arcada 62 (26)
  4. VM Zalău 51 (27)
  5. SCM U Craiova 47 (28)
  6. CSM București 44 (27)

Notă: Punctele obținute în cele 22 de meciuri ale sezonului regulat se adună cu cele cucerite în play-off.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns