Divizia A1 (m): Toate meciurile etapei a treia din faza a doua au loc sâmbătă. Niciunul nu e televizat

craiova steaua volei masculin
craiova steaua volei masculin
Imagine din meciul Craiova – Steaua, scor 3-0, din urma cu o luna

Sâmbătă este o zi plină în Divizia A1 la volei masculin.

Toate cele șase meciuri ale etapei a treia din faza secundă a Diviziei A1 la volei masculin vor avea loc sâmbătă. Cel mai tare este cel de la Craiova, unde campionii, învinși cu 3-2 în ultimele două partide de campionat, vor juca împotriva fostului lider, Steaua.

De asemenea, foarte interesantă e și partida de la Galați, acolo unde Arcada joacă împotriva Tricolorului Ploiești.

Din păcate, niciunul dintre aceste meciuri nu este transmis la tv… Nu știu cum a fost făcut contractul cu DigiSport, dar e foarte păgubos pentru imaginea voleiului. Iar dacă facem o comparație între ce se întâmplă din punct de vedere al televizărilor între handbal, baschet, polo și volei, ne dăm seama că televizările din volei sunt o glumă proastă. Poate de anul viitor va ajunge și voleiul acolo unde îi este locul… Asta că tot vine Adunarea Generală.

Divizia A1 (m) – locurile 1-6: Programul etapei a treia

Sâmbătă, 25 martie

18.00 ACS Volei Municipal Zalau – CSM Bucuresti

18.00 SCMU Craiova – CSA Steaua Bucuresti

17.00 CS Arcada Galati – LMV Tricolorul Ploiesti

Divizia A1 (m) – locurile 7-12: Programul etapei a treia

Sâmbătă, 25 martie

17.00 CS Volei Caransebes – VCM LPS Piatra Neamt

19.00 CS Stiinta Bacau – CS Stiinta Explorari Baia Mare

17.00 CS Unirea Dej – CS „U” Cluj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns