Divizia A1 (m): Toate meciurile etapei a treia se joacă miercuri. Nici un meci nu e televizat în direct

css 2 baia mare volei divizia a1

Campionatul masculin de volei al Diviziei A1 e foarte grăbit. Miercuri se dispută etapă intermediară.
Etapa a treia a Diviziei A1 la volei masculin programează toate meciurile miercuri. Din păcate niciunul nu este televizat, deși inițial Steaua – Explorări Baia Mare ar fi trebuit să fie transmis pe DigiSport. De altfel, dacă vă uitați în programul DigiSport 4, el apare în program joi dimineață, la ora 3.45, dar probabil că au uitat să îl scoată de acolo, că nu înțeleg ce rost are să dai un meci la ora aia dacă nu e în reluare. În fine, ei știu mai bine, dar cert e că acest contract cu Digi pare a fi făcut de oameni care au ținut cu tot dinadinsul să îngroape imaginea voleiului, atâta câtă mai e.

Cel mai interesant meci al etapei va avea loc la Galați, între Arcada și Tricolorul Ploiești, două dintre pretendentele la titlu din acest an.


Divizia A1 (m): Programul etapei a treia

Miercuri, 18 octombrie

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – CSU Timișoara

Ora 18.00: Unirea Dej – ”U” Cluj

Ora 16.30: Steaua – Explorări Baia Mare

Ora 18.00: SCM U Craiova – Dinamo

Ora 18.00: Arcada Galați – Tricolorul Ploiești

Ora 17.00: CSM București – CSS 2 CNE Baia MareAndrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns