Divizia A1 (m): Tomis Constanţa şi Craiova deschid etapa a patra

tomis constanta volei liga campionilor
tomis constanta volei liga campionilor
Tomis va juca la mijlocul saptamanii viitoare in Liga Campionilor

Etapa a patra a Diviziei A1 la volei masculin începe vineri cu un meci foarte interesant.

Tomis Constanţa şi SCM U Craiova vor juca în meciul de deschidere a etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin. Partida se va juca la malul mării, va începe la ora 19.45 şi va fi transmisă în direct la Digisport 3.

Ne aşteaptă un meci tare interesant în care nu doar că se întâlnesc două echipe neînvinse, dar se întâlnesc două formaţii care par a fi specialiste în victoriile cu 3-2. Tomis are două meciuri din trei câştigate cu acest scor, în vreme ce Craiova are toate cele trei meciuri disputate până acum la limită.

Programul complet al etapei a patra – Divizia A1 (m)

Vineri

Ora 19.45: Tomis Constanţa – SCM U Craiova (în direct la DigiSport 3)

Sâmbătă

Ora 16.00: VCM Piatra Neamţ – CSM Bucureşti

Ora 17.00: „U” Cluj – Tricolorul Ploieşti (se dispută la Ploieşti)

Ora 18.00: ACS Volei Club Caransebeş – Dinamo

Ora 18.00: Arcada Galaţi – Explorări Baia Mare

Ora 18.00: Unirea Dej – ACS Volei Municipal Zalău

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns