Divizia A1 (m): Tricolorul Ploiești a făcut un pas imens spre titlul de campioană

tricolorul ploiesti volei

Jocul rezultatelor din etapa a opta a Diviziei A1 la volei masculin a apropiat-o pe Tricolorul Ploiești la doar două puncte de titlul de campioană.
Liderul clasamentului, Tricolorul Ploiești, a avut mari emoții la Craiova. Ploieștenii s-au impus cu scorul de 3-2, la capătul unui meci în care fostul căpitan al oltenilor, Laurențiu Lică, a reușit nu mai puțin de 30 de puncte.

Apoi, dezamăgiți de pierderea unui punct, ploieștenii au stat cu ochii pe transimisia meciului Steaua – Arcada, care ar fi putut să-i apropie pe gălățeni la doar un punct de Tricolorul.

Numai că, de unde la început erau supărați, jucătorii liderului au avut motive de bucurie la final, căci Steaua a învins cu scorul de 3-0 și astfel acum, diferența dintre Tricolorul și Arcada e de patru puncte. Concret, cum până la finalul campionatului mai sunt doar două etape, ploieștenii mai au nevoie de doar două puncte pentru a deveni în premiere campioni.

Prima ocazie o au chiar duminică, atunci când, la Galați. va avea loc meciul dintre Arcada și Tricolorul. În ultima etapă, Tricolorul va juca acasă, cu Volei Municipal Zalău, iar Arcada în deplasare, cu CSM.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a opta a play-off-ului

Marți, 18 aprilie

SCM U Craiova – Tricolorul Ploiești 2-3 (22-25, 19-25, 25-23, 34-32, 6-15)

Steaua – Arcada Galați 3-0 (25-20, 25-22, 25-16)

CSM București – Volei Municipal Zalău 3-0 (25-21, 28-26, 25-17)

Clasament

  1. Tricolorul 74 (30 meciuri)
  2. Arcada 70 (30)
  3. Steaua 67 p (30)
  4. VM Zalău 55 (30)
  5. SCM U Craiova 48 (30)
  6. CSM București 47 (30)

Notă: Punctele obținute în cele 22 de meciuri ale sezonului regulat se adună cu cele cucerite în play-off.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns