Divizia A1 (m): Tricolorul Ploiești a pierdut un punct la Dej

tricolorul ploiesti volei

Programat miercuri, primul meci din ultima etapă a Diviziei A1 la volei masculin, a fost unul mai echilibrat decât se aștepta cineva.
Tricolorul Ploiești s-a impus cu scorul de 3-2 (21-25, 25-20, 25-23,  17-25, 19-17) la Dej, în fața Unirii, ajungând acum la patru puncte de liderul Steaua, dar cu un meci mai mult disputat.

În urma acestui rezultat, Unirea a ratat orice șansă de a se mai califica în play-off. Din actuala ediție a campionatului regulat al Diviziei A1 la volei masculin mai sunt de disputat patru etape.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns