Divizia A1 (m): Tricolorul Ploiești și Arcada Galați se duelează de la distanță marți, în etapa a opta a play-off-ului

Tricolorul Ploiesti

Divizia A1 la volei masculin a ajuns la etapa a opta a play-off-ului. Două echipe sunt în duel de la distanță: Tricolorul și Arcada.
Etapa a opta a Diviziei A1 la volei masculin programează marți toate cele trei meciuri. Două dintre ele, cele din București, vor fi televizate pe DigiSport.

Cronologic, prima dintre candidatele la titlu care va intra în luptă va fi Tricolorul Ploiești. Liderul va juca la Craiova cu intenția clară de a obține toate punctele.

Două ore mai târziu, Arcada Galați va juca la București, cu Steaua, echipă care nu a mai câștigat nici o partidă din ultimele 7 câștigate. Și obiectivul gălățenilor este cucerirea celor trei puncte, pentru a rămâne în plasa ploieștenilor, de care acum îi despart două puncte. Meciul va fi la Digi Sport de la ora 20.00.

Cealaltă partidă televizată va fi CSM București – Volei Municipal Zalău, care va începe la ora 18.00 în sala din Dobroiești.Divizia A1 (m): Programul etapei a opta a play-off-ului

Marți, 18 aprilie

18.00 SCM U Craiova – Tricolorul Ploiești

20.00 Steaua – Arcada Galați (în direct la DigiSport)

18.00 CSM București – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Clasament

  1. Tricolorul 72 (29 meciuri)
  2. Arcada 70 (29)
  3. Steaua 64 p (29)
  4. VM Zalău 55 (29)
  5. SCM U Craiova 47 (29)
  6. CSM București 44 (29)

Notă: Punctele obținute în cele 22 de meciuri ale sezonului regulat se adună cu cele cucerite în play-off.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns