Divizia A1 (m): Turneul 3 începe vineri cu două meciuri, dintre care unul e televizat

Arcada Galați este campioana României

Nici nu s-a terminat bine Turneul 2 al Diviziei A1 la volei masculin, că cel de-al treilea bate la ușă. Vineri se vor juca primele meciuri, dintre care unul este televizat.
Cel mai important meci al zilei se va disputa la Galați, acolo unde Arcada, recent calificată în optimile de finală ale Cupei CEV, va juca împotriva lui Dinamo. Dacă săptămâna trecută bucureștenii au participat la turneul de la Dej cu doar 6 jucători, o pățanie unică în istoria lor, din cauza coronavirusului, acum toți jucătorii s-au vindecat (sau măcar au ieșit negativi, că nu se știe niciodată cu testele astea), deci echipa se va prezenta în formulă completă. Din păcate pentru ei, o parte dintre foștii bolnavi au făcut azi primul antrenament în sală, însă oricum e o altă senzație să ai și libero și rezerve. Partida, care contează pentru grupa a patra, va fi televizată în direct la TVR 3, cu începere de la ora 15.00.

Arcada Galați este campioana României
Arcada Galați este campioana României (FOTO: Doarvolei.ro)

Al doilea meci al zilei va avea loc la Brașov, între formația locală, CSU, și Unirea Dej. Partida va începe de la ora 19.00 și va fi în direct pe pagina de Facebook CSU Brașov. Oaspeții sunt favoriți clar în fața unei echipe care pare cea mai năpăstuită din campionat. Acest lucru a fost subliniat și în articolul publicat în Monitorul Expres acum două zile, în care managerul Iulian Stoian trage un semnal de alarmă și spune că dacă autoritățile locale nu intervin să ajute clubul, acesta riscă desființarea. Mai mult, spune că antrenorul principal Dan Banu a plecat pentru că nu a fost plătit.
Probleme financiare pentru CSU Brașov, care puteau fi evitate

Situația e într-adevăr dramatică și le înțeleg supărarea până la un punct. Pentru că trebuie spus adevărul, chiar dacă el deranjează: vă reamintesc tuturor că Brașovul nu avea ce să caute anul ăsta în prima ligă. Echipa s-a înscris în Divizia A1 grație unei hotărâri a Consiliului Director, care permitea oricui să participe, deși în momentul întreruperii campionatului ocupau locul 3 în Seria Vest, cu trei victorii din 8 meciuri! Trecând peste acest aspect – e posibil ca în vară să îți întărești substanțial echipa, ceea ce chiar nu cred că s-a întâmplat – ei se pare că nu aveau nici bugetul necesar participării în prima divizie, dovadă situația în care s-a ajuns după doar două turnee disputate, una anticipată de toți oamenii de volei de bună credință.

Acum, conducătorii formației anunță că se vor duce la noul primar, Allen Coliban, să-i ceară ajutorul. „Vom participa și noi la dezbaterea organizată de primarul Allen Coliban despre sportul brașovean. Avem mare nevoie de sprijin ca această echipă să continue, pentru că altfel nu știu cum putem încheia acest campionat. Ar fi păcat ca echipa să se desființeze! Dacă nu vom reuși să terminăm sezonul, nu cred că Brașovul va mai avea, în viitorul apropiat, echipă în Divizia A”, a declarat Iulian Stoian pentru Monitorul Expres. E un fel de a băga sula în coaste primarului, care va fi scos în mod evident vinovat pentru dispariția echipei, deși, repet, vinovați pentru această situație sunt chiar cei care au înscris echipa în prima ligă, deși știau că nu există fonduri reale ci, eventual promisiuni. Care dacă sunt făcute de politicieni atunci sunt chiar zero barat. Și în sport, ca în orice domeniu, întâi vezi dacă ai bani și apoi te înscrii undeva, sau cumperi ceva, nu invers… Altfel, e doar o minciună, ca să fiu blând.Divizia A1 (m): Programul Turneului 3

Grupa 1 (Zalău)

Sâmbătă, 28 noiembrie

18.00 CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – Explorări Baia Mare – în direct AICI

Grupa 2 (Steaua)

Sâmbătă, 28 noiembrie

17.00 Steaua – SCMU Craiova – în direct AICI

Duminică, 29 noiembrie

17.00 SCMU Craiova – Știința București – în direct AICI

Luni, 30 noiembrie

17.00 Steaua – Știința București – în direct AICI

Grupa 3 (Brașov)

Vineri, 27 noiembrie

19.00 CSU Brașov – Unirea Dej – în direct AICI

Sâmbătă, 28 noiembrie

16.00 Unirea Dej – UV Timișoara – în direct AICI

Duminică, 29 noiembrie

12.00 CSU Brașov – CS UV Timișoara – în direct AICI

Grupa 4 (Galați)

Vineri, 27 noiembrie

15.00 Arcada Galați – Dinamo – în direct la TVR 3

Sâmbătă, 28 noiembrie

18.00 Dinamo – „U” Cluj – în direct AICI

Duminică, 29 noiembrie

18.00 Arcada Galați – „U” Cluj – în direct AICI
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns