Divizia A1 (m): Unirea Dej a învins clar pe SCM U Craiova! Dinamo, o nouă victorie cu Steaua. Rezultatele etapei a 15-a

Unirea Dej echipa de volei

Paradoxal, în runda în care am avut derby-ul Dinamo – Steaua, victoria etapei a venit la Dej, acolo unde Unirea a învins pe SCM U Craiova!
Unirea Dej este o echipă care crește de la meci meci  și care trebuie urmărită pentru că este chiar surpriza actualei ediții a campionatului. Dacă anticipam că va fi o partidă foarte strânsă cu SCM U Craiova, formație care câștigase primele 13 meciuri din această ediție a Diviziei A1 la volei masculin, se pare că nu aveam dreptate, pentru că ardelenii au câștigat meciul cu oltenii cu scorul de 3-0!

Andrei Grigoraș, cu 19 puncte, Mihai Coasă și Silviu Suson (ambii cu câte 14 puncte) au fost eroii gazdelor, în vreme ce de la oaspeți s-a remarcat, ca de obicei, Laurențiu Lică. Căpitanul naționalei a reușit de unul singur 23 de puncte, dar din păcate în volei nu poți câștiga singur meciurile. A fost urmat, în ierarhia celor mai eficienți jucători, de Filip Sestan, cu 10 puncte.

Una dintre armele dejenilor a fost serviciul. Ei au reușit 9 ași, față de doar 2 ai craiovenilor. De asemenea, au fost mut mai buni în preluare, acolo unde, conform statisticii, au avut 33% preluări excelente și 78% pozitive, față de 8% excelente și 61% pozitive în cazul oaspeților, care sunt acum la 6 puncte de liderul SCM U Craiova.

Unirea Dej echipa de volei
Unirea Dej pentru sezonul 2018/ 2019

Cu această victorie, Unirea Dej și-a consolidat locul 6, ultimul care duce în play-off. Ei au patru pucte avans în fața Stelei, care tot sâmbătă a pierdut cu scorul de 3-1 în deplasare, cu Dinamo. ”Alb-roșii” s-au transformat într-una dintre echipele de top ale campionatului, așa că s-au impus în fața rivalilor de-o viață grație noii achiziții, muntenegreanul Cuk Bozidar. Venit în iarnă la Dinamo, acesta a reușit 21 de puncte, dar merită să îl vedeți la lucru, pentru că este chiar foarte bun. De asemenea, tot dinamoviștii au doi centri, Schmidt și Leite care fac meci de meci împreună măcar 25 de puncte, adică doar pe mâna lor se câștigă un set. Și azi au făcut la fel, dar al doilea jucător în topul eficienței de lagazde a fost lituanianul Miseikis, care și-a trecut în cont 16 puncte. De la steliști s-au remarcat Krol (20 de puncte) și David Csanad (14 puncte).

Bucuria dinamoviștilor după victoria in fața Stelei la volei
Bucuria dinamoviștilor după victoria in fața Stelei

Arcada Galați s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Explorări Baia Mare, la capătul unui meci în care s-au remarcat Ivan Raic (18 puncte) și Ivan Borovnjak (10 puncte) de la gazde, respectiv Robert Tutea (11 puncte) și Codrin Mocanu (7 puncte) de la oaspeți. În acest meci merită subliniată prestația incredibilă de la blocaj a gazdelor, care au reușit nu mai puțin de 18 blocaje, față de doar 5 ale băimărenilor!

În ultimul meci al etapei, CSM Câmpia Turzii a învins cu scorul de 3-1 pe ”U” Cluj. S-au remarcat Oliviera do Nascimento (21 de puncte) și Knezevic (15 puncte) de la gazde, respectiv Vlad Negrean (25 de puncte) de la oaspeți.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 15-a a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 9 februarie

Dinamo – Steaua 3-1 (25-21, 26-28, 25-20, 25-19)

Arcada Galați – Explorări Baia Mare 3-0 (25-21, 25-15, 25-11)

CSM Câmpia Turzii – ”U” Cluj 3-1 (25-21, 20-25, 26-24, 25-15)

Unirea Dej – SCM U Craiova 3-0 (25-19, 25-21, 27-25)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns