Divizia A1 (m): Unirea Dej a luat un punct dinamoviștilor. Rezultatele etapei a doua a campionatului 2019/ 2020

Unirea Dej pentru campionatul 2019/ 2020 al Diviziei A1

Etapa a doua a Diviziei A1 la volei masculin a adus și primul punct pierdut de Dinamo.
Unirea Dej a confirmat așteptările și le-a pus mari probleme dinamoviștilor. Bucureștenii s-au impus cu 3-2 la Dej, dar au pierdut un punct important dacă într-adevăr vor să lupte pentru titlul de campioni. Cuk Bozidar, cu 20 de puncte, a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, în timp ce de la gazde s-a remarcat Redjo Koci, cu 15 puncte

La Baia Mare, gazdele de la Explorări s-au impus cu 3-0 în fața timișorenilor. Marius Iftime, cu 13 puncte, a fost cel mai eficient jucător al învingătorilor. De la oaspeți s-a remarcat Cristian Damian, cu 8 puncte.

Tot cu 3-0 s-a încheiat și disputa dintre Gloria Buzău și ”U” Cluj. Szot Marczewski, cu 12 puncte, a fost cel mai bun marcator al nou-promovatei, în timp ce de la oaspeți Csaba Nagy a reușit 14 puncte.

La Zalău, Volei Municipal s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Câmpia Turzii. Cherbeleață, cu 13 puncte, a fost cel mai eficient jucător al învingătorilor. De la oaspeți Dan Remeș și-a trecut în cont 13 puncte.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a doua a Diviziei A1 a campionatului 2019/ 2020

Vineri, 18 octombrie

Arcada Galați – SCM U Craiova 3-0 (25-9. 25-14, 25-14)

Sâmbătă, 19 octombrie

SCM Buzău – ”U” Cluj 3-0 (25-19, 25-20, 25-22)

Explorări Baia Mare – UV Timișoara 3-0 (25-20, 25-18, 25-12)

Volei Municipal Zalău – CSM Câmpia Turzii 3-0 (25-22, 25-21, 25-21)

Unirea Dej – Dinamo 2-3 (25-21, 22-25, 15-25, 25-20, 13-15)


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns