Divizia A1 (m): Unirea Dej, prima victorie a Turneului 8. Vineri avem o partidă televizată și alte două la fel de interesante

Unirea Dej în sezonul 2020/ 2021

După o pauză de patru săptămâni cauzată de turneul Cupei României de la Cluj-Napoca, Divizia A1 la volei masculin a revenit joi în acțiune cu un meci. Restul partidelor se vor desfășura de vineri până duminică.
Turneul 8 al Diviziei A1 la volei masculin, sau al doilea al returului, în funcție de cum doriți să-i spuneți, programează vineri trei meciuri foarte tari. Unul dintre ele, Arcada Galați – Steaua, va fi transmis în direct la TVR 3, de la ora 15.00. Cel de-al doilea, SCM Zalău – SCM U Craiova, va putea fi văzut, de la ora 18.00, în direct pe pagina de Facebook a clubului zălăuan. În fine, a treia partidă foarte interesantă și posibil echilibrată este cea dintre Unirea Dej și Dinamo.

Dejenii și-au făcut deja încălzirea pentru acest meci cu o victorie obținută joi, în fața gazdelor grupei a patra, Explorări Baia Mare. Unirea s-a impus cu 3-1, într-un meci în care Vlad Curuia-Pop a reușit 19 puncte. De la gazde Robert Țuțea a fost cel mai bun marcator, cu 18 puncte.

Unirea Dej în sezonul 2020/ 2021
Unirea Dej în sezonul 2020/ 2021 (FOTO: Facebook/ Unirea Dej)
Divizia A1 (m): Programul turneului 8

Grupa 1 (Zalău)

Vineri, 12 februarie

18.00 CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – SCMU Craiova – În direct AICI

Sâmbătă, 13 februarie

18.00 SCMU Craiova – CS „U” Cluj – În direct AICI

Duminică, 14 februarie

18.00 CSS CNE LAPI Dej SCM Zalău – CS „U” Cluj – În direct AICI

Grupa 2 (Știința București)

Sâmbătă, 13 februarie

12.00 CSU Știința București – CS UV Timișoara – În direct AICI

Grupa 3 (Arcada Galați)

Vineri, 12 februarie

15.00 CSM Arcada Galați – CSA Steaua București – în direct la TVR 3

Sâmbătă, 13 februarie

18.30 CSA Steaua București – CSU Brașov – În direct AICI

Duminică, 14 februarie

11.00 CSM Arcada Galați – CSU Brașov – În direct AICI

Grupa 4 (Baia Mare)

Joi, 11 februarie

CS Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej 1-3 (25-23, 20-25, 20-25, 22-25)

Vineri, 12 februarie

17.00 CS Unirea Dej – CS Dinamo București – În direct AICI

Sâmbătă, 13 februarie

18.00 CS Știința Explorări Baia Mare – Dinamo – În direct AICI

Clasamentul Diviziei A1 (m)

 1. Arcada Galați 33 puncte
 2. SCM Zalău 28 puncte
 3. Steaua 28 puncte
 4. SCMU Craiova 26 puncte
 5. Dinamo 21 puncte
 6. Unirea Dej 20 puncte
 7. „U” Cluj 16 puncte
 8. Explorări Baia Mare 12 puncte
 9. Știința București 11 puncte
 10. UV Timișoara 3 puncte
 11. CSU Brașov 0 puncteCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns