Divizia A1 (m): Vineri începe play-off-ul şi play-out-ul

tricolorul ploiesti volei

Voleiul revine în prim-plan de vineri, atunci când se dispută meciuri din prima etapă din play-off-şi play-out. O premieră, toate meciurile din această etapă a play-off-ului vor fi televizate şi cred că trebuie să mulţumim condiţiilor meteo pentru aceasta căci au eliberat care de transmisie de la fotbal, acolo unde meciurile sunt suspendate.
Play-off-ul începe la Ploieşti, cu un meci între Tricolorul şi CSM Bucureşti, care va fi transmis în direct la DigiSport, de la ora 17.30.

În play-out lupta se eria cu derby-ul local dintre Explorări şi CSS 2 Baia Mare.

Sâmbătă va fi televizat meciul Arcada – Volei Municipal Zalău (ora 17.00), în vreme ce duminică partida Steaua – SCM U Craiova  va putea fi urmărită de la ora 13.30.

Divizia A1 (m) – play-off: Programul primei etape

Vineri, 2 martie

17.30 Tricolorul Ploiesti – CSM Bucuresti (în direct cu DigiSport)

Sâmbătă, 3 martie

17.00 Arcada Galati – Volei Municipal Zalau (în direct cu DigiSport)

Duminică, 4 martie

13.30 Steaua – SCMU Craiova (în direct cu DigiSport)Divizia A1 (m) – play-out: Programul primei etape

Vineri, 2 martie

17.00 Explorari Baia Mare – CSS 2 Baia Mare

Sâmbătă, 3 martie

12.00 Dinamo – CSU UV Timisoara

18.00 Unirea Dej – „U” Cluj
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns