Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău a învins pe Steaua. Tricolorul a urcat pe primul loc. Sâmbătă au loc celelalte patru meciuri ale etape

tricolorul ploiesti volei victorie bucurie
tricolorul ploiesti volei victorie bucurie
Tricolorul Ploiesti a urcat pe primul loc

Primele două meciuri ale etapei a patra a Diviziai A1 la volei masculin au fost extrem de disputate, așa cum era de așteptat.

Explorări Baia Mare a fost învinsă pe propriul teren de Tricolorul Ploiești, care s-a impus cu scorul de 3-1. Nou-promovata și-a păstrat invincibilitatea și a rămas singură pe primul loc al clasamentului, cu maximum de puncte, 12. De partea cealaltă, Explorări Baia Mare rămâne fără victorie în acest sezon.

Și Volei Municipal Zalău și-a păstrat invincibilitatea, dar a pierdut un punct în fața celeilalte revelații a campionatului, Steaua – liderul de până acum.

Celelalte patru partide ale etapei vor avea loc sâmbătă.


Divizia A1 (m): Programul și rezultatele etapei a patra

Vineri, 28 octombrie

Explorari Baia Mare – Tricolorul Ploiești 1-3 (22-25, 25-19, 19-25, 22-25)

Volei Municipal Zalau – Steaua 3-2 (25-23, 23-25, 23-25, 25-20, 15-13)

Sâmbătă, 29 octombrie

Ora 18.00: SCM U Craiova – CSM București

Ora 16.00: VCM LPS Piatra Neamț – Unirea Dej

Ora 17.00: Știința Bacău – Arcada Galați

Ora 18.00: Volei Caransebeș – ”U” Cluj

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns