Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău mai are doar cinci puncte avans în clasament după etapa a 18-a

CSM București a fost invinsa de Volei Municipal Zalau la Dobroesti

Etapa a 18-a a Diviziei A1 la volei masculin a fost una cu meciuri foarte interesante, fie că s-au jucat la București, Craiova, Cluj sau Baia Mare.
Considerat unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei, CSM București – Volei Municipal Zalău, s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Ardelenii, care teoretic au fost gazde, s-a impus cu scorul de 3-2 la capătul unei partide care a durat două ore și care a fost decisă în special de blocaj, capitol la care Zalăul s-a impus cu scorul 14-8. Stăpânul fileului a fost Răzvan Mihalcea, care a făcut nu mai puțin de 7 blocaje reușite.

Gabriel Cherbeleață, cu 29 de puncte, a fost jucătorul cu cele mai multe puncte de pe teren. El a fost secondat, de la CSM București, de Batagim, cu 12 reușite. De la oaspeți s-au remarcat Rareș Bălean, autor a 26 de puncte, și Ciprian Matei, cu 15 puncte.

La Craiova, gazdele de la SCM U au revenit de la 0-1 la seturi și s-au impus cu 3-1 în fața lui Dinamo. Filip Sestan, cu 24 de puncte, și Laurențiu Lică (21 de puncte) au fost cei mai eficienți jucători ai oltenilor. De la Dinamo s-au remarcat Cuk Bozidar (16 puncte) și Maicon Leite (13 puncte).

În urma acestui rezultat, distanța între primul loc, ocupat de Zalău, și cel secund, ocupat de Craiova, s-a redus la 5 puncte, ceea ce nu poate decât să ne bucure, pentru că astfel partea a doua a campionatului va fi mai spectaculoasă.

La Cluj, Universitatea a fost la câteva puncte de o surpriză. Unirea Dej s-a impus cu scorul de 3-2, dar a pierdut un punct care ar putea fi foarte important în lupta pentru calificarea în play-off. Acum, dejenii ocupă locul 6, cu 24 de puncte, din 15 partide, cu un punct mai mult decât ocupanta locului 7, Steaua, care are, însă, un meci mai mult disputat. La Cluj, Marius Șoloc a fost cel mai bun jucător al gazdelor. Fostul dinamovist a reușit 26 de puncte pentru clujeni, fiind secondat de Vlad Negrean, cu 22. De la oaspeți, Silviu Suson a făcut 28 de puncte, fiind urmat de Mihai Coasă, cu 22.

Cel de-al patrulea meci al etapei a fost unul fără miză specială, între două echipe care sunt sigure de play-out. Explorări Baia Mare s-a impus cu scorul de 3-1 în fața formației CSM Câmpia Turzii. Andrei Crișan (19 puncte) și Robert Țuțea (16 puncte) au fost cei mai eficienți jucători ai gazdelor. De la oaspeți, Oliviera do Nascimento (20 de puncte) a fost, ca de obicei, cel mai bun.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a 18-a a campionatului 2018/ 2019

Sâmbătă, 23 februarie

„U” Cluj – Unirea Dej 2-3 (27-25, 22-25, 28-30, 25-16, 12-15)

Volei Municipal Zalău – CSM București 3-2 (25-18, 22-25, 25-19, 19-25, 15-12) – s-a jucat la București

SCMU Craiova – Dinamo 3-1 (23-25, 25-19, 28-26, 25-16)

Știința Explorări Baia Mare – CSM Câmpia Turzii 3-1 (25-23, 17-25, 25-22, 25-21)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns