Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău s-a impus la limită la Craiova în ultimul meci al etapei a șaptea a play-off-ului. Iată clasamentul

Volei Municipal Zalau a eliminat pe Buducnost Podgorica

Ultima partidă a etapei a șaptea a Diviziei A1 la volei masculin a înseamnat ieșirea aproape definitivă a formației SCM U Craiova din lupta pentru titlu.
Volei Municipal Zalău s-a impus la Craiova cu scorul de 3-2, la capătul unui joc aproape perfect făcut de Ciprian Matei, care și-a trecut în cont 28 de puncte. A fost urmat, de la învingători, de bulgarul Gradinarov, care traversează o formă foarte bună.

De la gazde s-au remarcat Filip Sestan, autor a 19 puncte, și Laurențiu Lică, jucător care și-a trecut în cont 17 puncte.

În urma acestei înfrângeri, oltenii sunt aproape scoși din lupta pentru titlu, ei având 6 puncte în spatele liderului, cu doar 3 etape înainte de finalul competiției. Astfel, lupta pentru titlu se va da doar în doi, între Arcada Galați și Volei Municipal Zalău.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a șaptea a play-off-ului

Sâmbătă, 20 aprilie

CSM București – Steaua 3-1 (25-21, 25-20, 28-30, 25-13)

Arcada Galați – Dinamo 3-2 (19-25, 25-8, 25-12, 20-25, 15-9)

Duminică, 21 aprilie

SCM U Craiova – Volei Municipal Zalău 2-3 (25-23, 21-25, 22-25, 25-17, 13-15)

Clasament Divizia A1 play-off (m)

  1. Arcada Galați 64 p (26 m)
  2. Volei Municipal Zalău 61 p (26 m)
  3. SCM U Craiova 58 p (26 m)
  4. CSM București 45 p (26 m)
  5. Dinamo 43 p (26 m)
  6. Steaua 29 p (26 m)

Clasament Divizia A1 – play-out (m)

7. Unirea Dej 41 p

8. Explorări Baia Mare 29 p

9. CSM Câmpia Turzii 19 p

10. ”U” Cluj 10 pCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns