Divizia A1 – Play-off 1-4 (m): Volei Municipal Zalău atacă azi calificarea în finală

volei municipal zalau cupa cev
volei municipal zalau cupa cev
Zalauanii sunt foarte buni la serviciu

Azi s-ar putea decide a doua finalistă a campionatului Diviziei A1 la volei masculin.

Volei Municipal Zalău e la doar o victorie de calificarea în finala Diviziei A1 la volei masculin. Zălăuanii conduc cu scorul de 2-0 pe Arcada Galați, formație care găzduiește meciul al treilea, care va avea loc azi, de la ora 16.00.

Conform calculelor hârtiei, oaspeții sunt favoriți, dar gălățenii au avut multe meciuri în care s-au depășit, așa că nu ar fi exclus ca și mâine iubitorii voleiului din Galați să vadă un meci din această confruntare. Partida de azi e în direct la DigiSport.

Dacă Volei Municipal se va califica în finală, adversată în ultimul act îi va fi SCM U Craiova, care a eliminat cu scorul general de 3-0 pe Explorări Baia Mare.


Play-off – locurile 1-4: Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi 2-0

Sâmbătă, 26 martie

Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi 3-1 (25-19, 19-25, 25-13, 25-23)

Duminică, 27 martie

Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi 3-1 (25-22, 17-25, 25-23, 25-22)

Luni, 4 aprilie

Ora 18.00: Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Marţi, 5 aprilie

Ora 18.30: Arcada Galaţi – Volei Municipal Zalău (în direct la DigiSport)

Miercuri, 13 aprilie

Volei Municipal Zalău – Arcada Galaţi

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns