Divizia A1 – play-off 5-6 (f): Medicina Târgu Mureș conduce cu 2-0 pe Dinamo

medicina targu mures volei feminin
medicina targu mures volei feminin
Medicina Targu Mures dupa a doua victorie obtinuta in sala Dinamo

Medicina Târgu Mureș a luat sâmbătă o opțiune serioasă pentru ocuparea locului 5 la finalul campionatului Diviziei A1 la volei feminin.

În cel de-al doilea meci din cadrul finalei pentru locul 5 din cadrul Diviziei A1 la volei feminin, Medicina Târgu Mureș a învins cu scorul de 3-0 pe Dinamo, chiar la București, și conduce acum cu scorul general de 2-0.

Medicina mai are nevoie de o singură victorie în următoarele trei meciuri pentru a termina sezonul pe locul al cincilea.


Divizia A1 – finala pentru locul 5: Dinamo – Medicina Târgu Mureș 0-2

Vineri, 15 aprilie

Dinamo – Medicina Târgu Mureș 2-3 (20-25, 25-22, 25-16, 18-25, 10-15)

Sâmbătă, 16 aprilie

Dinamo – Medicina Târgu Mureș 0-3 (29-31, 14-25, 20-25)

Vineri, 22 aprilie

Medicina Târgu Mureș – Dinamo

Sâmbătă, 23 aprilie

Medicina Târgu Mureș – Dinamo

Miercuri, 27 aprilie

Dinamo – Medicina Târgu Mureș

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns